[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(122)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

sor 佢地係地底

好奇 A仔嘅社交金字塔嘅啄啄係咩 ?

你指圈子定咩

圈子~
丫~~ 我知影相佬~~

機鋪D朋友, 不過都係得幾個

機舖

係啊, 有2, 3個最FRD既係機鋪識
BTW我無影相呢個圈子, 我從來唔同其他人出去影相

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

你落一次咪知

sor 佢地係地底

你指圈子定咩

圈子~
丫~~ 我知影相佬~~

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

你落一次咪知

我覺得識唔難
keep先係最難

係呀同事呀。而家我同某兩個同事會熟到寫postcard, 但另外果D就買大手信番公司分比佢就算。所以都真係唔關性格事。

老老實實我自己覺得同事就係同事, 無咩野都唔會變成朋友
咁大家保持距離都好正常, 好多野你唔想講到咁深入時人地都唔想你問
根本就無咩好講, 除非師奶式咁講尋晚電視劇情囉

我同舊公司d同事算深交,而家都重會出黎食飯

從未試過因工作以外既情況同同事食飯

可能以前舊公司既都係年紀相近

我而家都係同同樣90後嘅同事最傾得埋

係,我而家d飯腳都係90後

我都係
有個90後同事長期係後製房做野 不見天日 一星期五日都帶飯
跟住有次同佢吹水 問佢做咩唔出去食 佢話無飯腳
結果比我拉左佢同我地一齊食
キッチンABC 池袋東口店
平靚正仲好大份, 其實西口都有間, 但東口呢間可以睇住D人煮, 同埋有個廚師好man
https://tabelog.com/tokyo/A1305/A130501/13130238/

第4個黑咖哩漢堡扒蛋包飯
第5個黑咖哩吉豬蛋包飯

同埋必加第一個忌廉蟹餅, 世界級好食
唔明點解d廢老咁鍾意係輕鐵到放屁

大大聲問 邊個放屁

我呢D毒撚邊敢出聲
唔明點解d廢老咁鍾意係輕鐵到放屁

大大聲問 邊個放屁

我呢D毒撚邊敢出聲

輕鐵巴打

sor 佢地係地底

你指圈子定咩

圈子~
丫~~ 我知影相佬~~

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

你打開個部機, 等跟機時等等下同人吹水就會識到(以前係咁)
而家我落機鋪已經無再識新朋友

sor 佢地係地底

你指圈子定咩

圈子~
丫~~ 我知影相佬~~

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

你落一次咪知

我覺得識唔難
keep先係最難

其實就好易KEEP, 因為成日自己落機鋪既話, 好多時打多幾次見黎見去都係個D人, 問下一唔一齊食飯之後就識左, 久而久之就變左打完機一齊食飯吹水架啦

圈子~
丫~~ 我知影相佬~~

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

你打開個部機, 等跟機時等等下同人吹水就會識到(以前係咁)
而家我落機鋪已經無再識新朋友

原來會落機舖

sor 佢地係地底

你指圈子定咩

圈子~
丫~~ 我知影相佬~~

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?
打 fighter 識人呀 ??

我打音樂GAME, 個圈子好細, 黎黎去去都係個班人
平靚正仲好大份, 其實西口都有間, 但東口呢間可以睇住D人煮, 同埋有個廚師好man
https://tabelog.com/tokyo/A1305/A130501/13130238/

第5個黑咖哩吉豬蛋包飯

急不及待想要食下了

第5個黑咖哩吉豬蛋包飯

急不及待想要食下了

你準備肥幾多磅番黎?

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?

格仔個堆

第5個黑咖哩吉豬蛋包飯

急不及待想要食下了

你準備肥幾多磅番黎?

2 30啦最少
翻黎搵師父幫我操翻bulk d

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?

格仔個堆

唔係講緊洗衣機咩

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?

格仔個堆

格仔mk柒頭先玩

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?

格仔個堆

格仔mk柒頭先玩

1分鐘

機舖

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?

格仔個堆

唔係講緊洗衣機咩

洗衣機同格仔 d女聽講好易上

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?

格仔個堆

格仔mk柒頭先玩

Mai?

真係完全估你唔到

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?

格仔個堆

格仔mk柒頭先玩

1分鐘

我冇玩 MK子玩灣岸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞