[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(122)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
聽日洗返面囉…

我會沖涼, 早晚各一次.
唔洗面就真係....

我有返公司先洗 我返去15分鐘之嘛

咁點解唔係屋企洗埋 慳水

訓多幾分鐘, 返公司打左卡先~

Oh good

我SET 洗面同GEL頭既野都放左係OFFICE 其實我有諗過好唔好放埋牙膏牙刷, 但我又怕太烏WHERE
好肚餓

食左成盒Maltesers

乜黎

頂自膠 知了

而家00後真係唔會知上面串NUMBER點解

我以前用6610時打得好撚快

盲打, Check , 傳送

而家有啲字速成唔識打會轉筆劃打

仲用緊筆劃呀
電話用速成好煩呀

IOS煩之嘛, AN狗無麻煩呀

用kaiboard

不知幾方便

好肚餓

乜黎

頂自膠 知了

做咩笑我
聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

我SET 洗面同GEL頭既野都放左係OFFICE 其實我有諗過好唔好放埋牙膏牙刷, 但我又怕太烏WHERE

痴撚線
好肚餓

乜黎

頂自膠 知了

寧靜啦

唔識英文呀
好肚餓

乜黎

頂自膠 知了

做咩笑我

諗起上次cafe de coral

而家00後真係唔會知上面串NUMBER點解

我以前用6610時打得好撚快

盲打, Check , 傳送

而家有啲字速成唔識打會轉筆劃打

仲用緊筆劃呀
電話用速成好煩呀

IOS煩之嘛, AN狗無麻煩呀

用kaiboard

不知幾方便

我都係咁呀!!
有時hi唔到個字就成串英文sd出去
聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

痴撚線

搬去OFFICE住啦
聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

痴撚線

搬去OFFICE住啦

聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

痴撚線

我公司lunch之後就好多人喺廁所刷牙
【動漫節2017】兩澳門青年提早3日霸位 酒店不瞓寧瞓街「死守」
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/107575/-%E5%8B%95%E6%BC%AB%E7%AF%802017-%E5%85%A9%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%9D%92%E5%B9%B4%E6%8F%90%E6%97%A93%E6%97%A5%E9%9C%B8%E4%BD%8D-%E9%85%92%E5%BA%97%E4%B8%8D%E7%9E%93%E5%AF%A7%E7%9E%93%E8%A1%97-%E6%AD%BB%E5%AE%88-

仲有咩買呀. HOT TOYS會場限定呀?

都唔知幾時發貨
https://goo.gl/b3p9s7

愈造愈差辣殺
又炒唔起搵鬼買

好想買joker
但冇錢

Joker係Heath 果個造型定leto個造型

health啊
你click入lin到睇
聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

痴撚線

唔係話食完野即刷牙係唔好架咩
聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

係咪得我一個覺得嘔心

我會檢討下, 起碼洗一洗面同刷牙先返工
聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

痴撚線

搬去OFFICE住啦

痴線嫁
唔洗面點打開門口出去嫁
突破唔到個心理關口
好肚餓

乜黎

頂自膠 知了

寧靜啦

唔識英文呀

你都叫唔識英文 我叫乜
聽日洗返面囉…

唔洗面就真係....

Oh good

痴撚線

唔係話食完野即刷牙係唔好架咩

冇錯.
【動漫節2017】兩澳門青年提早3日霸位 酒店不瞓寧瞓街「死守」
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/107575/-%E5%8B%95%E6%BC%AB%E7%AF%802017-%E5%85%A9%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%9D%92%E5%B9%B4%E6%8F%90%E6%97%A93%E6%97%A5%E9%9C%B8%E4%BD%8D-%E9%85%92%E5%BA%97%E4%B8%8D%E7%9E%93%E5%AF%A7%E7%9E%93%E8%A1%97-%E6%AD%BB%E5%AE%88-

仲有咩買呀. HOT TOYS會場限定呀?

都唔知幾時發貨
https://goo.gl/b3p9s7

愈造愈差辣殺
又炒唔起搵鬼買

好想買joker
但冇錢

1/4唔會買囉, 買開1/6突然有個1/4唔岩比例
不過而家脫左坑真係無感覺

想買LEGO呀

得個擺字
你又唔砌
好彩公司唔管我儀容
唔是點染髮

咁你今日著乜

polo+jeans
今日心情好有gel頭

要搞幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞