[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(122)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
btw 邊個覺得自己 dse 中文好勁, 又識教人架 ?

我...
除咗說話其他straight 5**

糖er咁勁嘅!!!
收工 今日冧左棚 差d跌撚死我

哇好危險喎清

我果日係個棚度行黎行去都冇繩, 真係好驚飛落街.

飛落街就係咁先 好彩我捉實條水喉

我...

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

我...

想問其實 DSE 中文要 pass 難唔難呀 ?

我predict 得2
好撚驚然後走去操
最後4 你個女有得背範文我估會好少少

我...

想問其實 DSE 中文要 pass 難唔難呀 ?

唔難
但要人指點下
我覺得中文有靈性ge 肯聽書ge
跟我上一個月已經夠
之後我都係比份卷佢自己做 坐係度unun腳等收錢

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

考CE就咪衝出黎啦

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

考CE就咪衝出黎啦

AL啊
就咁既, 我好憎細路但我大學時做過幾份對細路既PT
其中一份係D PLAYGROUND, 對像係D 4~8歲小朋友, 佢地黎開PARTY咁
我係入面做STAFF

我真係睇唔明你點解要咁做

近呀,返尖沙咀,又幾好人工
但我成日想打柒d細路

有時佢地講多幾句 我都想扔佢地落垃圾桶
😂 我補習最細都收中五 無咁乞人憎

agger我好想掉晒佢地落街

朋友!

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

考CE就咪衝出黎啦

AL啊

sor 利申中文oral F

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

考CE就咪衝出黎啦

AL啊

oral唔記得拎乜啦, D~B是但一個
就咁既, 我好憎細路但我大學時做過幾份對細路既PT
其中一份係D PLAYGROUND, 對像係D 4~8歲小朋友, 佢地黎開PARTY咁
我係入面做STAFF

我真係睇唔明你點解要咁做

近呀,返尖沙咀,又幾好人工
但我成日想打柒d細路

有時佢地講多幾句 我都想扔佢地落垃圾桶
😂 我補習最細都收中五 無咁乞人憎

agger我好想掉晒佢地落街

朋友!

好嘈 又唔聽話 又比家長縱壞曬

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

考CE就咪衝出黎啦

AL啊

個range大到
不過唔怪你都隔咁多年

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

文化篇章 B
聆聽E 痴線明明聽果陣覺得自己實岩

我以為又係啲唔使用既function

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

考CE就咪衝出黎啦

AL啊

個range大到
不過唔怪你都隔咁多年

OVERALL我就記得, 拉埋拎D
CE冇考過唔知
但我硬係覺得DSE
英文叻嘅考英文卷一定考得好
中文叻嘅考中文卷未必考得好

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

文化篇章 B

文化篇章好難啊, AL考道德同人性, 我都無

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

文化篇章 B

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

文化篇章 B

CE冇考過唔知
但我硬係覺得DSE
英文叻嘅考英文卷一定考得好
中文叻嘅考中文卷未必考得好

唔係架...
我個陣出到黎就知自己5**
但炒咗speaking搞到拉出黎得5*

我...

糖er咁勁嘅!!!

我閱讀理解A
文化篇章 F啊on99

文化篇章 B

仆佢個街果幾篇文教完都唔知講乜撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞