[古仔請你留下]哈化柏林 對 利物浦 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
賣了

馬高域
Lazar Markovic has been left out of Liverpool's squad for friendlies in Germany after having talks with Fiorentina.

It is understood the 23-year-old winger has met Fiorentina to discuss a move but Liverpool are holding out for £16m, according to PA Sport.[skysports]

16M!!

fsg又然
超活換啫喱仔
馬鳩收番16
沙律忽40
蘇蘭機唔洗錢
先用左24M買人
尼一尼香港都汁幾M啦
賣了

馬高域
Lazar Markovic has been left out of Liverpool's squad for friendlies in Germany after having talks with Fiorentina.

It is understood the 23-year-old winger has met Fiorentina to discuss a move but Liverpool are holding out for £16m, according to PA Sport.[skysports]

16M!!

fsg又然
超活換啫喱仔
馬鳩收番16
沙律忽40
蘇蘭機唔洗錢
先用左24M買人
尼一尼香港都汁幾M啦

跟著同人講有200m 轉會
賣了

馬高域

16M!!

fsg又然
超活換啫喱仔
馬鳩收番16
沙律忽40
蘇蘭機唔洗錢
先用左24M買人
仲有lulu果5M
冇用多過20M
ings回歸猶如猛將加盟
仲有TAA又掘起
尼一尼香港都汁幾M啦
買摩送古

要古要埋摩
買摩送古

要古要埋摩

巴:不買了
古仔: it's now or never
大球場無哂lalala size 局住買古仔 睇黎要上官網回水
大球場無哂lalala size 局住買古仔 睇黎要上官網回水

... 冇岩心水味出其他鋪買, 點解要格硬係大球場買
萬能俠大熱漸成歷史
黎香港下半場冇古仔真係成隊唔識打,亂鳩咁

一次過無晒古啦明沙,點攻
成個下半場除左睇軒表演根本無野睇

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波
Despite reports, #LFC Markovic is highly unlikely to go to Fiorentina as they already have 2 non-EU players (Milenkovic and Hugo).

Complex Serie A rules for non-EU players. Fiorentina have 7 & filled in 2 allowed non-EU signings for 2017 already. #LFC Markovic won't sign
德甲哈化柏林發生「滅門慘劇」!據《iMFootball》報道,哈化柏林3名門將星期三練練下波全部受傷或發病:莊拿芬奇連士文膝蓋韌帶出問題,卡夫達疑似鼻骨骨折,查斯甸就頭暈不適,未來一星期嘅季前熱身賽都未必出得。哈化柏林官網確認咗呢單消息,主帥戴達無奈表示:「我哋今日做到咗令3名門將全部出現傷病,我哋嘅門將部門可以收工嘞。」因為另一名年輕龍門史瑪殊都養緊傷,球隊焗住由U23臨時徵召兩名小將頂檔。

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

我比6舊水你幫我買齊呢d

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾
賣了

馬高域

16M!!

fsg又然
超活換啫喱仔
馬鳩收番16
沙律忽40
蘇蘭機唔洗錢
先用左24M買人
仲有lulu果5M
冇用多過20M
ings回歸猶如猛將加盟
TAA又掘起
仲要r到sponsor
尼一尼香港都汁幾M啦

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

我比6舊水你幫我買齊呢d

你痴線架

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

Can子真係on9

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

Can子真係on9

浪費睇波時間

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

其實算好平喎 有埋scarf送
只係實在太長龍

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞