[古仔請你留下]哈化柏林 對 利物浦 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
冇人接手mkv 沙高 廢摩 點算

拋售啦

恐慌性拋售

利記既技術性調整
而家點呀
改撚咗名啦
聞唔聞到毒味呀屌你老母

咁又30日
而家點呀
改撚咗名啦
聞唔聞到毒味呀屌你老母

咁又30日

點解丫
而家點呀
改撚咗名啦
聞唔聞到毒味呀屌你老母

咁又30日

24姐
呢24日都唔會開post

我幫你開ok?
Liverpool insist that Philippe Coutinho has not asked to leave the club.
( Simon Jones )
Keita已經係我地既人
今年係我地既年
劍指7冠
企撚開啦屌你老母
LIVERPOOL have got enough money to sign Naby Keita and keep Philippe Coutinho this summer, according to European football expert Gabriele Marcotti.
LIVERPOOL have got enough money to sign Naby Keita and keep Philippe Coutinho this summer, according to European football expert Gabriele Marcotti.

即係買完基達就唔買vvd?
見人個動漫名就話毒
見到沙高個名沙高係黑人?
沙基利真人又短又肥
屌你老母臭閪呀

呢個係真
有錢都唔用用黎儲息 fsg 又然
見人個動漫名就話毒
沙基利真人又短又肥
屌你老母臭閪呀

呢個係真

見人個動漫名就話毒
沙基利真人又短又肥
屌你老母臭閪呀

呢個係真

呢個真
有錢都唔用用黎儲息 fsg 又然

買盈富基金好過
而家點呀
改撚咗名啦
聞唔聞到毒味呀屌你老母

何b呢 笑你兩下姐

即係買完基達就唔買vvd?

我有錢呀 但係唔使呀 吹咩
見人個動漫名就話毒
沙基利真人又短又肥?
屌你老母臭閪呀

屌你唔好咁小器啦
佢地講下笑姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞