[古仔請你留下]哈化柏林 對 利物浦 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
Reports from Bild this afternoon: "there are voices at RB, which are in favour of a sale this year due to the mega-transfer offer" #Keita

留意到Bild報親 過幾粒鍾之後都會證明係流料
Are people really coming to the conclusion that Coutinho isn't happy at LFC because of a picture of him coming off a plane in rainy weather?
Are people really coming to the conclusion that Coutinho isn't happy at LFC because of a picture of him coming off a plane in rainy weather?

同毒撚猜度女神心思一樣
當初話200m 5,6個player唔知季尾有幾多成會變真

全部都會變真

心事重重
其實屌摩真係好適合..如果防守好少少

進攻都唔覺幾好,過人又唔得,傳中又廢

高速疊瓦 米拿做唔到呢樣野
正正呢樣就係好有威脅

傳中真係廢
黎到香港見佢傳中 心諗咁撚耐都唔練好啲傳中 有冇心踢

其實摩仔過人廢我覺得係信心問題
以前唔係咁 而家根本唔敢過人唔敢爆

全部都會變真

而家已經簽左三個啦
續到阿橙當一個
古仔唔走又當一個 而且唔走 即係少收130m 抵銷返上面個舊錢
差唔多啦
其實屌摩真係好適合..如果防守好少少

進攻都唔覺幾好,過人又唔得,傳中又廢

高速疊瓦 米拿做唔到呢樣野
正正呢樣就係好有威脅

傳中真係廢
黎到香港見佢傳中 心諗咁撚耐都唔練好啲傳中 有冇心踢

其實摩仔過人廢我覺得係信心問題
以前唔係咁 而家根本唔敢過人唔敢爆

咁老實 真係信心問題
而家做咩都就住就住咁
我寧願佢繼續鳩上腦 話唔定仲易成才

全部都會變真

而家已經簽左三個啦
續到阿橙當一個
古仔唔走又當一個 而且唔走 即係少收130m 抵銷返上面個舊錢
差唔多啦

solanke salah robertson can coutinho

5個夠哂數

心事重重

心事重重

心事重重

雙眼望緊疤狗方向
Reports from Bild this afternoon: "there are voices at RB, which are in favour of a sale this year due to the mega-transfer offer" #Keita

留意到Bild報親 過幾粒鍾之後都會證明係流料

日日講 但又無咩發生

心事重重

唔帶護膝

心事重重

唔帶護膝

踩單車都要護膝

心事重重

唔帶護膝

踩單車都要護膝

古仔整親咪唔使走囉

屌條攝影師係咪有心,全部古既都唔笑,苦瓜乾咁
繼續吹
屌條攝影師係咪有心,全部古既都唔笑,苦瓜乾咁

佢唔笑嘅話影極都唔會笑

下個topic 歡送古仔

心事重重

唔帶護膝

踩單車都要護膝

古仔整親咪唔使走囉

佢地球員萬一傷膝可大可小
我地賤命一條唔駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞