[古仔請你留下]哈化柏林 對 利物浦 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike

... 冇岩心水味出其他鋪買, 點解要格硬係大球場買

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印

你仲有得check啱先科水
大球場無哂lalala size 局住買古仔 睇黎要上官網回水

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

其實算好平喎 有埋scarf送
只係實在太長龍

2點到大球場
排咗5分鐘就到我
$600 連印字(無英超章)真心平,你諗下件衫 NB 正價 $599
就算你係街鋪買,我見過最平淨衫 $479,你印埋字都係接近 $600
仲要果日送條 $120 頸巾
睇你幾點排啦,你四點準時入場排六點開波前都買到

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印

間間都係架啦
#OnThisDay in 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ Liverpool signed Dejan Lovren from Southampton for £20m. Lovren has played 109 times for the Reds, scoring 4.
#OnThisDay in 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ Liverpool signed Dejan Lovren from Southampton for £20m. Lovren has played 109 times for the Reds, scoring 4.

走啦
$600 連印字(無英超章)真心平,你諗下件衫 NB 正價 $599
就算你係街鋪買,我見過最平淨衫 $479,你印埋字都係接近 $600
仲要果日送條 $120 頸巾
睇你幾點排啦,你四點準時入場排六點開波前都買到

其實係抵既
NB做七折都要$420淨衫啦
我無排隊買係因為兩件作客都麻麻地 同埋酒店過到黎已經超長龍

走啦

你走啦
sorry遲左
利撚燈到奧達 石頭2個都入波

...

燈力十足

即燈:辣殺利最尾會踢R霸

講左燈就唔靈嫁啦

講到咁撚勁燈過英超翻黎睇下

你老未淨係針對我 廢丸

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印

間間都係架啦

印斜左佢理鬼你
sorry遲左

...

燈力十足

講左燈就唔靈嫁啦

你老未淨係針對我 廢丸

鬼叫你唔用[企開d啦屌你老味]
剛剛香港球迷俾左咁美好嘅印象利物浦各職球員,襯依家個勢我地能否聯署 emaiI俾會方,表達我地要求考慮拒絶巴塞收購古天奴呢!😅😅

copy from drink group

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印

間間都係架啦

印斜左佢理鬼你

當面對質架啦呢d要
可幸未試過印鈄
sorry遲左

...

燈力十足

講左燈就唔靈嫁啦

你老未淨係針對我 廢丸

下個用 丸丸
剛剛香港球迷俾左咁美好嘅印象利物浦各職球員,襯依家個勢我地能否聯署 emaiI俾會方,表達我地要求考慮拒絶巴塞收購古天奴呢!😅😅

copy from drink group

聯署叫年年黎HK啦順便
[有圖]林頴彤白色緊身背心性感示人
https://lihkg.com/thread/337223/page/1?ref=ios
https://lihkg.com/thread/337223/page/1?ref=ios

雞包仔

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印

間間都係架啦

印斜左佢理鬼你

當面對質架啦呢d要
可幸未試過印鈄

佢唔理你你告佢,定開post屌佢
sorry遲左

...

燈力十足

講左燈就唔靈嫁啦

你老未淨係針對我 廢丸

下個用 丸丸

無啦遲左啦

見到條龍咁長都唔想買…
我係入黎睇波

600 蚊 又唔係超平

印埋字又有頸巾

平條 頸巾

仲要印字有保證

何解?

Fsg 幫你印

間間都係架啦

印斜左佢理鬼你

當面對質架啦呢d要
可幸未試過印鈄

佢唔理你你告佢,定開post屌佢

除左唱衰真係無架啦

雞包仔

夠做啦

雞包仔

夠做啦

一直都好鐘意大面bella
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞