[古仔請你留下]哈化柏林 對 利物浦 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
Coutinho was happy to stay at LFC as he was looking to replace Iniesta next summer. Now, if Neymar goes PSG he will replace Neymar. #LFC

呢段又邊個講

Graeme Kelly

唔係古講唔理lu

咁VVD,keita想黎利都唔係佢地本人講既

咁大盆冷水😭
希望 奧力子 同 蘇蘭基 有良性競爭

鬥入得波多
其實屌摩真係好適合..如果防守好少少
Coutinho was happy to stay at LFC as he was looking to replace Iniesta next summer. Now, if Neymar goes PSG he will replace Neymar. #LFC

呢段又邊個講

唔係古講唔理lu

咁大盆冷水😭

理撚得佢咩
我真係唔信古會走
古走既話高普嬲到辭職啦

唔止少少呀大佬

進攻都唔覺幾好,過人又唔得,傳中又廢

唔止少少呀大佬

有攻冇守 , 好掛住安力基

又唔怪得曬, 就算出得好 都冇人衝

高速疊瓦 米拿做唔到呢樣野
正正呢樣就係好有威脅
希望佳尼 進步到 , 佢真係好平庸
其實老老實實 呢到一眾利子 有冇信心係轉會之前 垃圾利會簽多個人?
我自己就覺得會簽多個人 不過要googl過先識

keita 我都係Google 先識

但係點都會簽個人嫁啦

當年古我都要google

渣ga

懦夫笑9根仔炒車

高速疊瓦 米拿做唔到呢樣野
正正呢樣就係好有威脅

傳中真係廢
黎到香港見佢傳中 心諗咁撚耐都唔練好啲傳中 有冇心踢
其實老老實實 呢到一眾利子 有冇信心係轉會之前 垃圾利會簽多個人?

但係點都會簽個人嫁啦

渣ga

古當年8m咋 平到笑

懦夫笑9根仔炒車

二世joe都幾on9

呢段又邊個講

唔係古講唔理lu

咁大盆冷水😭

理撚得佢咩
我真係唔信古會走
古走既話高普嬲到辭職啦

高普都成日比人搶主力啦

呢段又邊個講

唔係古講唔理lu

咁大盆冷水😭

理撚得佢咩
我真係唔信古會走
古走既話高普嬲到辭職啦

高普都成日比人搶主力啦

高普鐘意challenges😊
Hearts are keen to sign Liverpool defender Connor Randall on a season-long loan.

http://www.edinburghnews.scotsman.com/sport/football/hearts/hearts-keen-to-sign-liverpool-s-connor-randall-1-4515561

但係點都會簽個人嫁啦

渣ga

古當年8m咋 平到笑

練左咁多年

呢班球星出入駛唔駛保鑣

但係點都會簽個人嫁啦

渣ga

古當年8m咋 平到笑

練左咁多年

We are a selling club as well.......
Reports from Bild this afternoon: "there are voices at RB, which are in favour of a sale this year due to the mega-transfer offer" #Keita
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞