[古仔請你留下]哈化柏林 對 利物浦 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
今個轉會窗一片混亂

聽聞利自從道歉後 , 所有轉會都係暗地裏攪

所有轉會消息都係傳媒9估
今個轉會窗一片混亂

幻覺嚟㗎姐
嚇我唔到嘅
Ben Woodburn on his breakthrough season: “I can’t really sum it up in one or two words, there are loads of things I could say about it."

Woodburn: “My life has obviously changed a lot and I do get the odd few people recognising me and asking for photos or autographs."

Woodburn: “I have enjoyed every minute of it so much. It’s been a massive learning experience for me."

Woodburn: “Being in the squad, it’s kind of become normal for me. The other lads, they treat me like a normal player."

Woodburn on seeing his name on the back of a fans shirt: “I just started laughing… it was really surreal and I didn’t know how to feel."
vvd 已經.........

Can't已經...

總結

古就快唔係我地的人
斬就快唔係我地的人
keita唔係我地的人
vvd唔係我地的人
今個轉會窗一片混亂

幻覺嚟㗎姐
嚇我唔到嘅

古走 都嚇到我賴尿了
vvd 已經.........

Can't已經...

總結

古就快唔係我地的人
斬就快唔係我地的人
keita唔係我地的人
vvd唔係我地的人

斬係邊個

高普係咪好撚鍾意踩單車
今個轉會窗一片混亂

聽聞利自從道歉後 , 所有轉會都係暗地裏攪

所有轉會消息都係傳媒9估

fsg

事實個班記者連續3,4個星期講同一樣野

高普係咪好撚鍾意踩單車

唔好成日靜係跑係好事黎 , 踩單車又係帶氧又可以比球員睇下周圍風景

唔笑
雞蟲走左之後
搵個二打六搞轉會

屌, 上年就急急腳 好快買齊人, 今年重味買到, 重要可能有人走
而家靜唔係因為冇leak到
而係真係咩都冇做
雞蟲走左之後
搵個二打六搞轉會

四眼毒撚
而係真係咩都冇做

agger

我已盡力
俾d時間啦
嘩 , 1.8億 , 麥巴比
而係真係咩都冇做

agger

我已盡力

但班傻仔就會以為係保密做得好
所以一啲風聲都冇
雞蟲走左之後
搵個二打六搞轉會

四眼毒撚

Ia 個樣起碼像中氣夠 果類大叔

佢笑牙

都話唔好自自嚇自自la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞