[古仔請你留下]哈化柏林 對 利物浦 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
其實老老實實 呢到一眾利子 有冇信心係轉會之前 垃圾利會簽多個人?
我自己就覺得會簽多個人 不過要googl過先識
其實老老實實 呢到一眾利子 有冇信心係轉會之前 垃圾利會簽多個人?

keita 我都係Google 先識

但係點都會簽個人嫁啦

覺得會有一個好似上年老母咁
一路冇傳
一傳就幾日內簽到
煮飯

住家男

me2 , 比女讚過

鬆弟唔好逼我罵你
Vvd 加盟在即
諗下要邊個中中好過
Vvd 加盟在即
諗下要邊個中中好過

用woodburn算啦
Vvd 加盟在即
諗下要邊個中中好過

真係簽到vvd就好
一個我都心足
Vvd 加盟在即
諗下要邊個中中好過

用woodburn算啦

造星
Vvd 加盟在即
諗下要邊個中中好過

真係簽到vvd就好
一個我都心足

前提係留到古
Can子話買到1個人就會捐一個器官

keita 我都係Google 先識

但係點都會簽個人嫁啦

當年古我都要google

覺得會有一個好似上年老母咁
一路冇傳
一傳就幾日內簽到

生殖器官
生殖器官

捐個肺囉

邊位清咁睇得起古仔
生殖器官

404 not found
生殖器官

邊位清咁睇得起古仔

2億唔過分
生殖器官

邊位清咁睇得起古仔

2億唔過分

3億都唔過分
Barça on the other hand are not willing to pay more than the €80m they think represents a fair price for #Coutinho. (@sport)

邊位清咁睇得起古仔

2億唔過分

3億都唔過分

同尼馬同級係咪誇佐少少
Wonder if Ralf Rangnick thinks Emil Forsberg is being told to leave RB Leipzig by a whole village in Sweden?

呢d利迷未叻仔囉
岩價就賣
識做生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞