港鐵前線真係比狗做,唔好再比HR呃入黎做(4)

1001 回覆
109 Like 4 Dislike
除返開同個豬仔差唔多時薪
九龍灣,火炭果個係當年九鐵嘅總部
所以公司咪專登整個計劃比你哋賣假

仲唔快啲多謝公司
免費搭車? 真係多L謝喎
不如吹大d, 家屬證可以去LOW/LMC老免,方便老公老婆走水貨賺錢?

我響carousell俾$8000買左張全年車票做客仔已經可以屌打你班隻港鐵奴啦
返工都係睇錢份上,講感情? 做政府癲極都唔夠MTR對D o靚癲吧? (除左政府全民總動員roster外
每日一屌其實叫公司係大灣區用5000人仔請啲專才咪得
咁你又唔好講到政府咁好,你係紀律部隊的話就有個心理組俾你傾啫,普通部門未必有囉。同埋MTR的話,睇桌賤俾$30好過同快過你幾乎dead early咁早排現職公務員優先籌睇免費獸醫
可惜佢依家壓到連啲灣灣專才同新香港人都唔會入嚟做
你以為佢唔夠膽咁做?
13年前返開工,響數房拿錢開cuc時已經見到有国內同胞聽三柴briefing介紹,佢地戴個證同staff pass藍色色底個tone爭dd, 仲要個名寫簡體字

而家咁難請人,可以叫4號線d mtrsz staff跨境開工啦
外判cuc果邊已經用梗好多同胞啦
揀邊面就人各有志
但吹奏mtr 前線屌打政府 就不敢恭維
如果講埋有志氣會升 都唔會拎CA比啦
asl ?
FMD係咪睇埋站嘅AFC?

AT&D, EXC D閘機真係垃圾,成日拍出閘跟前面貼少少都寫左出閘但kik住出唔到,攪到要煩個SOf整張C1俾我

都係URL最舊式嘅閘機好,唔會kik閘
力讚既既西裝閘機咪又係咁最尾都係要閹左頭兩隻sensor
志氣比天高先得
似會咁做啦
KML
垃圾,之前早繁響入閘機成日要拍staff pass放d kik閘嘅客狗衝入去搭TCL DN仲要成日俾客屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞