【派對聯賽神秘力量】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDLXXIII

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Nelson rwb 白T lcb。
出依個陣輸我唔會怨
學師傅343?
想提下大家阿廸達接手之後第一年第8名收工
第二年第5名(差少少歐聯)
到今年坐一望二,想問下有邊個教練有本事教到阿仙奴咁嘅成績?最重要係阿廸達第一次教波,教到咁仲想點?無論成隊波平均年紀,士氣,潛力,都明顯向好方面發展,今年就算拎唔到冠軍頂多係有d失望,絕對唔係失敗球季啦!真係有d人養大左個胃,如果英國球迷都好似香港球迷咁就死得囉,真心阿廸達而家去教其他大球會大把隊爭,唔好身在福中不知福🙏🏻🙏🏻🙏🏻,(如果有人覺得今年好失敗,望下熱狗,車仔,利物浦,心情會好好多)
Granit has been out. Hopefully, he will be able to train today but he’s still a doubt.
沙哥d感冒
可以 換艾華利斯過嚟
換夏撚算啦
達要突破足球理論!
聽晚有冇假呀
如果咁出 我會迷翻達
派對會走場
真阿一早講訓
今季已完
下季四罐算
ok每年升3位
公道講 前幾年啲人腳真係差
呢幾季買下賣下 已經有幾隻世界級+1線頭做正選
下年升級下啲後備位 爭冠路應該唔會咁易自爆

夏窗
要優先賣呢啲了
埃哥 pepe sambi 黑T

要考慮賣就呢啲
浩哥 T3 balogun/NK

呢幾隻借完應該唔會收返
mari 葡哥 冰廢
認同 同埋每個位都有好多Detail要執行
練波一練夜練就係呢啲細節位
無啦啦轉陣好易死 因為無練開
葡哥唔係已經賣咗喇咩?
借完重有一年約
兩邊都係肉

唔轉陣 俾人睇穿晒針對性部署
轉陣 球員唔慣 戰術執行力較差
絕食準備
雖然 Richarlison 只曾效力 Watford 一季,但已盡得球會真傳....

因為隨住 Mason 坐正, 轉投熱刺後英超尚未開齋嘅Richarlison, 喺今日起計對上兩年, 已曾經喺 Ancelotti, Benitez, Duncan Ferguson, Lampard, Conte, Stellini 同 Mason (連同看守領隊共7人) 麾下踢過波 😯😯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞