【派對聯賽神秘力量】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDLXXIII

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
床狗話原來鏝城贏英超加fa cup,我地就有社區盾爭 達蛇唔洗雞胸住了
點解飯唔啱
如果社區盾都輸呢
Why not
呢隻野呢到話好廢
但係我覺得佢有少少似托沙 咩位都岩插
目前來看,阿仙奴可能需要一些能夠提升球隊實力的球員,而關於具體簽入哪位白禮頓的球員,這取決於球隊的具體需求和戰術安排。不過,白禮頓隊中有一些非常優秀的球員,可能會引起阿仙奴的關注,例如:

托馬斯·帕蒂:這位加納中場球員在白禮頓隊表現出色,他擁有出色的控球和傳球能力,同時也是一名優秀的防守型中場球員。

埃貢·奧尼薩:這位英格蘭前鋒在白禮頓隊的表現也非常出色,他的速度和靈活性能夠打破對手的防線,並且具備進球的能力。

本·米·沃特金斯:這位英格蘭中場球員也是白禮頓隊的一名關鍵球員,他的跑動和傳球能力非常出色,同時也是一名能夠在禁區內制造威脅的球員。

需要注意的是,這只是一些可能的選擇,具體的簽入球員還需要考慮球隊的實際情況和需求,以及球員的轉會費和薪水等方面的問題。
你轟白都唔放啦 果陣溢價溢到cls
白寧願雪卡些度
邪盾真係唔贏好過贏
今季利狗贏左
結果沉到依家
邪盾真係唔贏好過贏
今季利狗贏左
結果沉到依家
有冇人聽緊西裝佬
竟然唔屌賓白
雲比沙哥識唔識牛尾巴先
西咸唔係踢開控傳
加上條友古古惑惑
手球扮冇事
達狗:黑兒子!後備睇袋個位靠哂你
負負得正
踢波咁誠實做乜?
正所謂停低俾佢拉差人唔會話你乖
咁佢遲早返車狗
禾哋寧願俾人黑到冇冠
都唔會黑到人有冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞