【派對聯賽神秘力量】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDLXXIII

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
垃圾達狗
加埋般茅已經7球
輸一場 贏十場
黑暗「兵」法
一夜夫妻百夜恩啊哥迪奧拿
典解你唔正面啲諗
下半場70幾分鐘落後1-3
最後靠鬥志唔放棄
追和3-3呢
lm
牙達計好哂數
達狗:可惜我來來去去只會一招
養「兵」千日 用在一朝
哥狗獻頭
其實贏完曼城仲要贏晒淨低5場
Cls真係要all in
光狗:我哋要營造主場嘅氣氛 唔可以俾永遠的北倫敦首閪歌喺我哋主場 出現
我哋要話俾全世界知邊個先係老闆
班黑記真係俾阿迪達已經收買哂
做人做狗 自己決定
托 耶
馬 奧 薩
佐 派
白 包 白

想睇
🚨 The nature of William Saliba’s injury has not been fully communicated, though sources have told Sportsmail that the back problem is linked to painful ‘structural damage’ to his lower back that has also caused concern to one of his lumbar discs, although the club insist his prolonged absence is not as a result of a disc problem. [@SamiMokbel81_DM] #afc

睇嚟嚟緊可以買新車了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞