【派對聯賽神秘力量】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDLXXIII

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
屌你老母 死賤男
托8 可以試!
我咒下欄sqj
耶狗入波能力廢到癲
哥狗:「哇,屁股真大。(拍打聲)我們的達狗屁股真大。」
佢今季出親連傳波都唔掂 假阿無睇球?
對bournmouth助攻強哥 唯一一球好波
唔使諗
曼城唔會賣比我地
球員唔想留係英國
鏝果邊想搶拿玻里隻韓國中堅

死臭蛇有冇興趣?
寧願搵托沙打維拉個位
維拉果種廢唔講得笑
深信佢會反底
👑 He turned Sevilla into the Europa League kings.

🌟 He brought through Bukayo Saka & Emile Smith-Rowe at Arsenal.

🏆 He won Villrreal their first ever major trophy and reached the UEFA Champions League semi-finals.

🔥 He's taken Aston Villa from mid-table obscurity to European contenders, only Man City & Arsenal have more points in 2023.

Unai Emery deserves more respect 👏
炒完仲有馬水同薯
兩閘靠真高點守
可唔可以耶穌彈鐘俾返鏝
m11 jesus saka
托沙 o8
party
真高 g6 廢頂 白
對鏝死守多數守唔到
今季打到呢刻仲信d球迷陣?

仲唔發現勝利11人少一個,或者踢法變少少都好大風險?
更加唔好講話plan b

到依家仲係哎吔榜首,就係靠道氣同球員間既chemistry
數身價同經驗根本阿仙奴前五都唔知有冇
你話要我信試都冇試過既奇陣,我寧願信返winning 10 & holding
曼城垃圾地方 過黎london吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞