沈門師兄弟吹水區暨拜師區(七十四)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

可能係

量子日日15 k咁執走

又要講多次
貧者越貧
富者越富

有冇可能係依幾日入門果幾位?

可能係

量子日日15 k咁執走

不要再說了.........
又要講多次
貧者越貧
富者越富

700牛食過一次
之後上次沉船後無買過
買700正股算
依家期指+恒牛慢慢執
又要講多次
貧者越貧
富者越富

又要講多次
貧者越貧
富者越富

個個背景唔同,無得咁講
我就快要讀書
唔可以玩咁大
尋日同個fd飲茶,佢堅持話而家係熊2反彈,我O晒嘴,好彩佢唔識買熊同沽期,否則輸死佢,依個世界真係有永遠既淡友!
所以師父一定要堅持,你有自己既船員架,繼續向冰山前進啦!

師父搏緊浪頂 我睇大師兄改到手軟

瞓咗冇睇,3.9有冇阻力位?
我介紹左幾個同事一齊睇沈大師,我話,你跟佢買對家就得,就算唔買都唔好同船。佢地依個星期都執成10K 不過佢地應該冇上連登

約左聽日收工一齊去澳門call g, 順便玩2手

可能係

量子日日15 k咁執走

尋日同個fd飲茶,佢堅持話而家係熊2反彈,我O晒嘴,好彩佢唔識買熊同沽期,否則輸死佢,依個世界真係有永遠既淡友!

都係27200,聽日打交叉又會加多舊,總之要撞中個浪頂為止,睇通佢條鳩路
我介紹左幾個同事一齊睇沈大師,我話,你跟佢買對家就得,就算唔買都唔好同船。佢地依個星期都執成10K 不過佢地應該冇上連登

可能係

量子日日15 k咁執走

有個方法,買兩張細期,一張擺耐啲,一張睇位食
有回又補返張

可能係

量子日日15 k咁執走

可能係

量子日日15 k咁執走

有回又補返張

夜期

可能係

量子日日15 k咁執走

係啊我隻牛升6倍,但係買得雞碎咁多
如果個時決絕啲,斷鳩晒啲倉底貨,應該有最少25k左右可以用
等,寂寞到

可能係

量子日日15 k咁執走

有回又補返張

我係咁玩

可能係

量子日日15 k咁執走

都係27200,聽日打交叉又會加多舊,總之要撞中個浪頂為止,睇通佢條鳩路

師父撈咗三十年,終於諗到呢條必勝方法
好撚感動!

可能係

量子日日15 k咁執走

量子日日15 k咁執走

有回又補返張

我係咁玩

又要講多次
貧者越貧
富者越富

個個背景唔同,無得咁講
我就快要讀書
唔可以玩咁大

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞