沈門師兄弟吹水區暨拜師區(七十四)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我介紹左幾個同事一齊睇沈大師,我話,你跟佢買對家就得,就算唔買都唔好同船。佢地依個星期都執成10K 不過佢地應該冇上連登

約左聽日收工一齊去澳門call g, 順便玩2手

有冇可能係依幾日入門果幾位?

可能係

真係唔知有可能
啱啱follow咗朱千雪ig
電視話恆大多個項目已經停工

內防爆破

炒股正職,起樓是娛樂

但係business day會咁咩?
我用渣打係睇股票戶口嘅available

3.9 大師話聽日結算會挾多一口
不過又話無一隻成份股落後,所以唔好追
最多都係隻國壽2628可以睇睇

國壽

大家請繼續宣揚沈門
大家請繼續宣揚沈門

沈門數錢組
大家請繼續宣揚沈門

沈門數錢組

你負責call g 組
搵緊工,有冇D工作量少D可以成日睇市

宜家沈門個個都辭職

你做邊行

宜家沈門個個都辭職

trader for youself

訊匯

我公司有, data center operator 日日係到睇TVB, 訓覺得閒忙人開下門咁
尋日同個fd飲茶,佢堅持話而家係熊2反彈,我O晒嘴,好彩佢唔識買熊同沽期,否則輸死佢,依個世界真係有永遠既淡友!
所以師父一定要堅持,你有自己既船員架,繼續向冰山前進啦!

你做邊行

原本搞網店,但生意麻麻都係搵份工穩陣

過埋個難忘嘅暑假先啦

我公司有, data center operator 日日係到睇TVB, 訓覺得閒忙人開下門咁

求介紹

jobsdb搵啦,不過人工好低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞