沈門師兄弟吹水區暨拜師區(七十四)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
好,左手QQ 牛執緊25格,右手QQ 牛執緊2格

我學左朱巴招左右互搏
頂 忙左成朝無睇過電話 一見到升百幾點諗住無死啦 望一望5仔......

當你唔開心嘅時候
你可以望一望世界個人電腦一哥
咁你應該會舒服啲

36格
388牛同恆牛
屌你老母,爺西又轉燈,去撚左佢啦

朱巴記得睇期結時間........一陣qq 又痴左線

屌你老母,爺西又轉燈,執撚左佢啦
388牛同恆牛

恆牛冇食咩?

係未一格 1K

唔係

又要等3點

又要等3點

當自己冇開過國指算,正垃圾
388牛同恆牛

恆牛冇食咩?

兩隻尋日走左

又要等3點

支爆啦仆街
388牛同恆牛

恆牛冇食咩?

兩隻尋日走左

錢搵唔哂 搵岩位再上船
388牛同恆牛

恆牛冇食咩?

兩隻尋日走左

錢搵唔哂 搵岩位再上船

388再搵位啦 實有的
388牛同恆牛

恆牛冇食咩?

兩隻尋日走左

錢搵唔哂 搵岩位再上船

今朝走左兩轉,依家怕高追搵唔到位入

我都係今朝執格仔
而家小注係手博3點爺西收皮爆上去
丫,QQ 又回wor
點解師傅祝福完388都有得爆 今朝走哂
睇到沈門劈炮唔撈潮,我感覺師父嘅負擔好重,千其要保重身體

重有六個工作天就失業

旺巴咁快又辭工

公司得十個admin staff
我有個原本嘅下屬同上一手同事5月走左

我嚟到第一日
已經有另一個同事LASTDAY
我做左一個星期 我一個做左5個月嘅下屬又遞信
我前個星期三我遞左信 第二日星期四又一個做左3個月嘅ACCT遞信
問番公司九年以來只有一個人可以做得長過兩年
其餘普遍半年就走
我又唔係揾唔到工 點係度長做落去呀

咁早走早著 , 同埋搞到你冇咁多時間睇市
學下師兄弟襯回果時住 博佢三點又爆上
[高質] 中環人的「鄙視鏈」 完全版
https://lihkg.com/thread/337136/page/2?ref=ios
笑到仆街,投資編mpf仲衰撚過牛熊 講你呀保本mpf沈鳩頭

又要等3點

支爆啦仆街

啱喇!依d仆街由佢自生自滅啦!
你越理佢,佢越出屎!
丫,QQ 又回wor

揸住8格同佢死過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞