沈門師兄弟吹水區暨拜師區(七十四)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
個市咁升法,有無師兄弟心郁郁想反手呢

我!all in 左QQ 熊!
而家坐緊

無事嘅
師父話最多330
唔值搏
你隻熊有無咁遠?
【瑞信開市錦囊】主持:薛健鋒 (Lawrence), 沈振盈 (沈大師)

第一節:恒指26800-27200/

第二節:港交所連續三日守穩217元,搏上225元/

第三節:大師:中行勢轉强,挑戰4元關口

月尾中啲唔中啲 依然照顧兄弟!

又鬼鼠加一百

好撚陰公,一百一百咁加,搏中浪頂,咁撚肉酸笑死街坊

師父你知唔撚知個醜字點寫

沈家軍唔好咁勇猛住!怕加唔撚切

大師兄都話加唔切

而家坐緊

醫!!白花油&正骨水,快!!!

有呀 開左淡倉

冇錯
升咁多一定會跌
牛軍世界末日不遠矣

而家坐緊

無事嘅
師父話最多330
唔值搏
你隻熊有無咁遠?

310.08 收回
【瑞信開市錦囊】主持:薛健鋒 (Lawrence), 沈振盈 (沈大師)

又鬼鼠加一百

大師兄都話加唔切

唔通師父想快啲寫滿打大佬?
等埋3.9再作打算 睇下過唔過夜
Hit and run 呢

Hit咗冇得run嘅,叫瀨嘢

Run左無得hit嘅,叫做靠邊站

師父咪hit and run 囉

而家坐緊

醫!!白花油&正骨水,快!!!

排緊隊上ifc

又鬼鼠加一百

大師兄都話加唔切

一百一百咁加
可能師父想玩九我

而家坐緊

無事嘅
師父話最多330
唔值搏
你隻熊有無咁遠?

310.08 收回
又有人反左手?

人黎重播沈雨之聲
輪到66開車啦啩? 睇盤路似有資金入喇

而家坐緊

無事嘅
師父話最多330
唔值搏
你隻熊有無咁遠?

310.08 收回
又有人反左手?

人黎重播沈雨之聲

而家坐緊

無事嘅
師父話最多330
唔值搏
你隻熊有無咁遠?

310.08 收回
又有人反左手?

人黎重播沈雨之聲

8月期
屌!師父不十點十點咁加啦!
第時可以吹噓自己可在十點之內捕捉浪頂
0.048,0.049又走1格
我隻66都郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞