沈門師兄弟吹水區暨拜師區(七十四)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
冇人理你呀!
收皮啦!跌撚死Y笨七!
今日執格仔都執左13格

但而家升到唔太敢入場住
已經係歷史高位,師傅教過要控制風險,做淡贏面大!

好!我已經準備好沽爆QQ

聖獸出現
今日27200不是夢
地動山搖!聖物圖再次出場!

冇阻力位好空虛呀

無敵是最寂寞,最是痛苦

師父
數一數聖物痕跡,暫時總共21次阻力位/浪頂,如果同船,恐怕早就去咗IFC頂樓
恆牛9格一早走左

細期食緊150點
仲有張LC長放係度
【瑞信開市錦囊】主持:薛健鋒 (Lawrence), 沈振盈 (沈大師)

第一節:恒指26800-27200/

第二節:港交所連續三日守穩217元,搏上225元/

第三節:大師:中行勢轉强,挑戰4元關口

月尾中啲唔中啲 依然照顧兄弟!

依個時候都出現,果然係一條好漢!
請入內堂..........
數一數聖物痕跡,暫時總共21次阻力位/浪頂,如果同船,恐怕早就去咗IFC頂樓

21個交叉

貓有9條命都唔夠
10848八月大期+1
打暈自己先
屌 咁撚似上個月期結前爆上

聖物圖係由冇數嘅鮮血寫成

21個交叉

貓有9條命都唔夠

【瑞信開市錦囊】主持:薛健鋒 (Lawrence), 沈振盈 (沈大師)

第一節:恒指26800-27200

大師兄又要加野
今朝信師父撈底992,執咗1仙,fatfat,去活仔

第一節:恒指26800-27200/

又鬼鼠加一百

第一節:恒指26800-27200

大師兄又要加野

區間有佢啦 今次錯有錯著 早叉早著
今日咁高興,QQ 升到310 好唔好?
今日咁高興,QQ 升到310 好唔好?

等你咋!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞