沈門師兄弟吹水區暨拜師區(七十四)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
睇完沈門之聲
大家仲信唔信師父嘅神秘力量?

記得幾星期前大跌4-500點,師父牙撚刷刷講跌勢已成,軍心不穩,作為早期門人我毫不猶疑沖入市買貨,我絕對相信師父牙撚刷刷嗰時就係瀨嘢嘅開始,事實証明師父係會本利歸還比弟子嘅硬漢、偉人

我,個時買左66620

我果時估頂入左末日熊,輸左25k

朱弟果陣點解咁諗呢?係因為對師父有(無)信心?

我見兩日夾埋升番成500,諗住到頂啦,所以咪反個手…

結果第個星期一就打靶,反到手都斷埋

我係上晝入,下晝打…

一眾元老好high 咁數錢,諗住沈門大賺,結果... d 新師弟... 連第一個post 都係到既fatfat 都...

點可以估到我買咁撚遠都打埋靶

我果時估頂入左末日熊,輸左25k

我係上晝入,下晝打…

一眾元老好high 咁數錢,諗住沈門大賺,結果... d 新師弟... 連第一個post 都係到既fatfat 都...

日日9點準時起身數錢已成習慣
每到星期六日都好空虛

冇精神寄託

Call G囉,不過出酒店個下又係好空虛
依家好少反手,寧願等佢插先追牛

我都係,琴日寧願等回入QQ 牛都唔入QQ 熊
睇完沈門之聲

所以新入門既記住,寧空倉勿同船。多謝收看。啊姐要食飯。

鳴謝
大師

主持
阿姨

嘉賓
一眾獲救船員

旁述
大師兄

©沈門電視台
MMXVII

睇完沈門之聲

鳴謝
大師

主持
阿姨

嘉賓
一眾獲救船員

旁述
大師兄

©沈門電視台
MMXVII

睇完沈門之聲

鳴謝
大師

主持
阿姨

嘉賓
一眾獲救船員

旁述
大師兄

©沈門電視台
MMXVII

睇完沈門之聲

咦!好似仲有個話264沽咗架喎,點解仲未見佢返嚟食飯?

我係上晝入,下晝打…

個情況係師兄係到一路數錢,d 師弟傷痕瘰瘰咁返黎。

睇完沈門之聲

記得幾星期前大跌4-500點,師父牙撚刷刷講跌勢已成,軍心不穩,作為早期門人我毫不猶疑沖入市買貨,我絕對相信師父牙撚刷刷嗰時就係瀨嘢嘅開始,事實証明師父係會本利歸還比弟子嘅硬漢、偉人

我d 老本都衝左入去hsi
師傅,我隻QQ 牛仲爭80 格先到目標
上星期388得212蚊個時,師父實牙實齒話實上唔到220,我即刻就all in 388執左好幾杯凍飲錢

大約咩價
上星期388得212蚊個時,師父實牙實齒話實上唔到220,我即刻就all in 388執左好幾杯凍飲錢

悔改的人有福了

大約咩價

QQ 要上到314

大約咩價

QQ 要上到314

好我地一齊上!

大約咩價

QQ 要上到314

好似有d 離地
佢如果上到310 我都出貨

大約咩價

QQ 要上到314

一諗到之後無收入我就有d 怯

大約咩價

QQ 要上到314

好我地一齊上!

一諗到之後無收入我就有d 怯

師父會幫你解決

大約咩價

QQ 要上到314

好我地一齊上!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞