沈門師兄弟吹水區暨拜師區(七十四)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
睇到沈門劈炮唔撈潮,我感覺師父嘅負擔好重,千其要保重身體

俾我哋過一個難忘暑假

重有六個工作天就失業
邊個仆街將60323賤賣
正溢賣到變負溢

60323 已經太遠…

重有六個工作天就失業

旺巴咁快又辭工
大師兄 小弟由一月做CD ROM 到而家先留名

想做個入門儀式

齊攻27100

咁QQ 果$9 交俾你ok ma?
大師兄 小弟由一月做CD ROM 到而家先留名

想做個入門儀式

齊攻27100

有冇發現差咁少少野

重有六個工作天就失業

旺巴咁快又辭工

公司得十個admin staff
我有個原本嘅下屬同上一手同事5月走左

我嚟到第一日
已經有另一個同事LASTDAY
我做左一個星期 我一個做左5個月嘅下屬又遞信
我前個星期三我遞左信 第二日星期四又一個做左3個月嘅ACCT遞信
問番公司九年以來只有一個人可以做得長過兩年
其餘普遍半年就走
我又唔係揾唔到工 點係度長做落去呀

師父寧願犧牲自己,換來我哋能晚晚花天酒地

師父寧願犧牲自己,換來我哋能晚晚花天酒地

大師兄有位沈悟天巴打想入門
倉賺緊錢冇大突破,下午射波一兩個鐘去草叢先

乜你要返工咩
多謝cfu
今日終於追番哂月頭輸個D
可以開始搵錢
師父唔出午間區間?
冇午間?

我要錢H J呀,師傅
訊匯證券行政總裁沈振盈表示,恒指勢頭仍然向上,建議投資者短線採用hit and run策略。

他又預計,恒指有機會挾高結算,因此會將部分中國銀行(03988)的好倉轉至買港交所(00388)作短炒,但他認為不要太大貪,博一至兩日升勢後再作部署。
訊匯證券行政總裁沈振盈表示,恒指勢頭仍然向上,建議投資者短線採用hit and run策略。

他又預計,恒指有機會挾高結算,因此會將部分中國銀行(03988)的好倉轉至買港交所(00388)作短炒,但他認為不要太大貪,博一至兩日升勢後再作部署。

就破

乜你要返工咩

去睇裝修進度啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞