咒術迴戰(31)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
宿儺戰鬥天才仲要拎住十種影法術呢D咁戰略性ge術式真係好屈機

假油好似比佢更高一等級, 上過身ge佢都可以用返, 反重力就係虎仗老母ge術式, 咒靈操術就夏油傑, 仲有加茂憲倫

不過係唔係無提到使用次數
下星期都冇
咒靈術式就應該有限制 因為抽取左唔會再成長
胎藏遍野同操血就真係唔知
咒靈操術就假油現任身體術式, 佢任用算正常,但係佢虎仗媽媽個術式都係任用呢一下就有D過份

就咁睇落佢一個人已經有3個術式,仲要未計佢咒靈操術可以用埋咒靈自己ge術式
大蛇丸都做唔到
所以
淨低佢要防哂五条同廚房佬呢度
應該冇得打拳 希望有啲智鬥睇下

宿儺同腥些就應該打足幾十頁
之後有triggering event
仲要佢當年講係AUTO防火牆,
如果戰鬥果時自己手動開,防哂所有野又唔同講法。
Lm
無下限 vs 完美球體
skip 調伏畫面得唔得啊
有咩咁出奇
應該唔會啦
都無野可以裝住舊完美球體
芥見物理學幫到你
重力 原子 分子 正負陰陽全包
估唔到中學讀過既Phy
係呢d地方用得著
反重力應該係假油自己 唔係虎仗老母
208唔係講到由虎仗香織刻印ge反重力術式咩
佢呢種情況好似55555一開始同虎仗講宿儺ge術式會刻印落虎仗身上

佢依家反而相反, 上左虎仗媽媽身, 媽媽個術式刻印落假油上面
定係我又理解錯誤?
同埋如果係假油自己ge術式應該唔會去到賭ge地步, 佢咁講即係佢自己都未去到好熟反重力術式
不過,下下去到時間就會好無解
例如:ザ·ワールド
咁呢個真係無計, 擺到明要寫死49.5

但係反重力術式應該真係虎仗媽媽啦掛, 都寫到咁
咁換言之假油上過邊個身, 都有機會被刻印嗰個人ge術式, 而且次數唔限tim, 咁樣可以比好多空間獨眼貓去寫一個同55555勢均力敵ge戰鬥
公式書就講過假油要做一大堆事前處理先可以保留上一個身體嘅術式
唔係佢一換腦個下就會冇左舊肉術術式得返新肉體術式
包括佢自己個換腦術式
喺55555眼中
會係傑嘅肉身但好多人輪流用
呢度如果佢過唔到 太多9up
遲下又唔知搞啲咩三維四維空間bug
咁姐係
宿儺同腦魔 大家都有空間裝埋伏
我當55555乜都唔知淨係會正面mma
所以就係目前黎講假油自己帶有最少3種術式
反重力, 換腦同埋咒靈操術,
但係唔排除到千百年落黎佢仲有無可能刻印其他術式落自己到,
加上咒靈操術可以用唔同咒靈ge術式, 有呢個前提到底的話獨眼貓可以有好多空間去寫故仔, 唔會fixed死自己
咁好簡單姐
中一次無量同腥些慢慢聊天室就得
上虎仔(血親)身用宿儺刻痕又得

冇時間再慢慢過data
宿儺應該都係正面同55555 MMA ga啦, 假油就應該會set plan
仲要12月24先開拖, 擺到明就係比時間大家setup 陷阱同戰略
唔打拳可以點
術式延展之外 包埋十影一係破唔到無下限 一係比55555遠距離秒到
除非御廚子兩把菜刀 唔睇咒力差距個把可以 有領域展延效果

55555話可能會有D辛苦可能單純大家直接領域鬥完無術式
之後打拳可能辛苦
同意, 現有訊息睇
兩個boss都係無手斷破到到無下限個防罩
九十九由基=原星漿體
天元=進化個樣似宿儺+收埋宿儺條屍
獨眼貓前作個主角叫九十九恢勝,能力係「■」
宿儺識「■」
希望係諗多左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞