咒術迴戰(31)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
紫鹿雲
睇日推嘅反應 好多都覺得虎杖同555拍個吓係互換咗靈魂 話得虎杖會係劇中講応(おう)最尾畫咗眾人嗰一幕得日下部好緊張咁流汗
日下部咁廢憑咩教虎杖 見到宿儺嚇到差啲賴屎 虎仔驚都未驚過比人片一刀照打
最後都肯出黎救場
同埋比假油讚有造詣
同埋2年班班主任

應該幫到手掛
佢先係全場唯一正常人
贏輸都會大炎上,到底點解會覺得作者要咁做
日本嗰邊的確好多人覺得係呢個走向
而「応」呢個反應講真的確係似虎杖嘅口癖多啲

話五「術式邪魔」嗰度啲人覺得個意思係「老師你開咗無下限我互換唔到」
除咗日下部個樣,好多人仲覺得脹相個樣似係對住細佬個自豪樣多啲
唔算急啦 都坐咗三碌㗎喇
日下部好撚勁架
連假油都覺得日下部有番咁上下造詣

而且日下部唔似冥冥七海
到而家都無用過術式
好大機會係無術式
純粹咒力操作

佢真係幾合適教虎子
七海咪又係話死就死
芥見真係理9得你
咁樣講一講又似
決戰前先換都幾好野
唔洗換定熱下身先咩
講過佢係唯一無術式既一級
假油都講
換左腦之後
會繼承埋肉體既記憶

好大機會唔洗學
所以佢有可能係完全體 25虎子
換靈魂都計?
話唔埋虎仔個個拍一下 集大成於一身
一陣虎杖拎55555個ac去送頭就好笑,55555見到應該會屌出聲,自己個100lv ac 比個仆街仔搶左去送頭
應該知情既,一換完,五條用虎杖身體,唔對路就即刻出聲
無知一問 靈魂互換左對大戰有咩幫助?
每個人都拍一拍先
雜魚雲估計已經變成刺身
55555可以甩身去打咗假油先

而家假油個計劃就係55555同宿儺隻抽
其他特級要喺側邊等執雞(萬一55555打輸)
咁假油可以喺出面為所欲為

但換完之後55555就可以用虎杖肉身出去搞假油
希望虎伏駕馭到55555個body
陣間好似樓上咁講拎個body去送頭就大獲
55555可以甩身去打咗假油先

而家假油個計劃就係55555同宿儺隻抽
其他特級要喺側邊等執雞(萬一55555打輸)
咁假油可以喺出面為所欲為

但換完之後55555就可以用虎杖肉身出去搞假油
希望虎駕馭到55555個body
陣間好似樓上咁講拎個body去送頭就大獲
日下部訓練虎仗應該就係為左要駕馭其他人個身體

55555應該會講, 虎杖你乜柒都唔好做, 剩係長著無下限防護罩等我返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞