咒術迴戰(31)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
冇講過架喎
正如上次宿儺亂入調伏儀式,佢都唔係追住伏黑/奇跡佬黎打
而係打左宿儺先
同埋你都好難界定魔虛羅打爛領域個下到底係打緊邊個
魔虛羅個圈掛咗喺宿儺頭頂都未調伏到?
正路邊個近佢咪打佢先

仲有廚房佬頭頂多左個車輪都確定係調伏左咁濟

同埋上次點解唔打惠 係因爲惠已經死左(假死) 儀式入面邊個仲在生咪打邊個
咁念咒係為咩?以往伏黑叫式神都係用手勢
咁多年黎都無人調伏到 呢隻仲要係特別式神 要念咒有幾奇
都係既 作者都好似冇講念咒係召喚定係開調伏儀式
好似魔虛羅先要念咒,伏黑call佢出嚟都有念咒
虎仔個術式幾正
尤其對腦魔,宿儺呢啲上其他人身嘅好似有啲用
如果真係換靈魂
虎仔真係換到宿咩
嗰時真人俾宿撚到成隻狗咁
乙骨今集借咒言術嚟用 係咪可以發揮100%力量
換番伏黑出黎
係伏黑個身硬控宿儺拖死佢
虎入伏黑身同宿打?
虎靈魂冇特別喎 同宿簽契約仲比宿秒
成套劇靈魂最勁應該係宿
如果真係跟對位嗰張圖打
應該會喺靈魂入面有打 然後加一堆buff畀虎杖可能變埋拳頭交 因為除咗55555之外其他人根本冇得打
宿係生得領域用到御廚子
完全諗唔到點buff
係換左

換左板田銀時
會唔會係將宿儺收返入虎杖入面
咁先做到喺大家面前死
而家就係講緊虎做唔做到影響宿嘅靈魂
連真人都做唔到
最少可以困住宿 然後殺虎仔
唔會啦,55555死咗高專都仲有成堆人,淨低三個主力一齊上都仲可以同宿儺一戰,另外仲有虎杖、鹿紫雲、高羽呢啲,但廚房佬死咗基本上壞人方可以收皮,所以廚房佬唔可以死,但55555可以,而且獨眼貓嘅仆街性格真係整死佢唔出奇
其實假油會唔會想偷雞吞埋宿儺?
佢成日好似好忙咁但又唔知準備緊d乜
假油有講過係想將所有人變成咒力再合做一嚿嘢睇吓會變成咩之類
宿儺唔係咒靈應該吸唔到,但講陰濕成套嘢最陰濕就係假油所以佢想陰埋宿儺都唔出奇
週邊產品 5條最賣得
動畫都係岩岩起步
整死佢就難啲
封左咁耐急急腳放佢出黎就因為群衆壓力
所以打和!無人死

之後再戰
乙骨 真希 仲有邊個
55555之後應該就係乙骨, 真希同秤, 有一格佢地3個大頭, 應該算係公認55555之後最強3人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞