咒術迴戰(31)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔知會唔會下集第一頁就係55555 輸左既樣再倒敍講番乜事
同個fd講起植木的法則,諗起入面有條友能力係將過去影像化為現實
鳩估宿儺術式會唔會係類似,可以將佢見過又了解原理嘅嘢重現,所以可以將魔虛羅個環同成隻魔虛羅重現出嚟
梗係叫伏黑…仔啦
想講腦魔都有D深不見底。之前有提過重力術式係來自虎仗老母。腦魔咁多年換左咁多個身體咪勁多招未出
宿都喺
打火山頭無啦啦玩火
降靈術
「來訪瑞獸」
可通過隱藏臉面使自己成為靈媒,降下四種瑞獸「獬豸·靈龜·麒麟·龍」的能力並加以使用。

睇來冇乜用,都係召喚pocketmon
鹿紫雲一 : 屌你又話比我同宿儺單挑......
無啦啦拍咩背脊
一陣有25仔set術式點算
仲以為自己入錯咗拳願
可能下集就係啲人死哂嘅結局
佢係想同強者單挑 分分鐘deal好左邊個贏佢就同邊個打
睇到自己錦高
可能55555去到準備單挑就見到佢條屍喺度
有全屍剩咩
要砌返姐
看圖作故事
圖1
假油以為其他人會係555附近待機,但其實唔係
安排左乙骨去屌假油

圖2
555 vs 宿儺 攬炒左 or 有方法令宿儺分離左伏黑惠既身體但555同時因為某d原因再戰不能退場

圖3
last fight
宿儺食返自己千年前個身體所以就算分離左都唔洗再受肉有身體可以用vs虎仗or又返左去虎仗度,精神世界同虎仗再抽過
諗起eva 拍完手掌,係咪會一齊變橙汁
唔係12月24日果期先完咩
芥見好似講過 55555係歷代最強六眼

以前連庛都唔係個個識開 更唔好話無間斷護罩
係囉屌佢咁多年黎換左咁多副野

只可以同時擁有兩種術式既設定都只係99推測出嚟
實際上未必係真 可能想隱藏實力都話唔埋
五條同絹索都講過 肉體強度先係決定勝負既關鍵條件

硬係覺得五條啲表情有啲怪 有啲難言之隱咁 反而宿儺真係好想打

再諗番宿儺同惠單挑個陣 惠話宿儺體力好強
打天使都要出矛招希望55555打到佢仆街
其實點解天使唔打佢個招無解架喎 強行解除術式
好小漫畫 畫到咁個主角仲可以凱旋回歸
睇好上面 555同惠同歸於盡 比梅搵到第20隻手指
宿難最後同虎 1揪1 呼應番爺爺話虎
又或係將宿儺抽出黎
五條自己做埋人柱力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞