原來上年珠海得166人讀 能仁得12人讀

224 回覆
69 Like 3 Dislike
In 恒大 we trust
珠海新聞其實唔差
反而恆大就只係雞竇

珠海學院係屯門咖啡灣咁撚遠又唔近MTR 有新校舍有hall 都死啦

嗰次去黃金海岸經過以為佢係哈羅,入面連人都冇,得d實Q喺度巡樓,可能嗰陣時完咗sem所以冇人?
In 恒大 we trust

恒大 屌🐔
珠海新聞其實唔差
反而恆大就只係雞竇

珠海學院係屯門咖啡灣咁撚遠又唔近MTR 有新校舍有hall 都死啦

嗰次去黃金海岸經過以為佢係哈羅,入面連人都冇,得d實Q喺度巡樓,可能嗰陣時完咗sem所以冇人?

哈羅靚好柒多,屌打好多學店campus
點解恆管反而最多?

宣傳好 包裝好
多女

同埋設施同8大差唔多 又新又有hall住
交通都算方便
香港商業都市 商科都算屎中冇咁臭

含大都有hall 住咁能頂引 😂😂😂

係咪大老山口 好似私人住宅個堆??

咁幾靚喎 我之前行山 行到最後係係大老山出返去搭車見到堆宿舍 外面睇似高級私人住宅
宜家香港D學生幾有福氣,有錢就有書讀仲有hall既體驗

真係幾靚,我見到賽馬會個logo仲以為係賽馬會啲大班屋/馬房
珠海新聞其實唔差
反而恆大就只係雞竇

成日經過屯門公路都見到佢個campus,係幾貴氣
點解恆管轉型可以咁快 珠海收皮都一樣咁快
以前AL黎講 兩間都唔差

恆底商科底好,以前有名氣

D學校設施起得好過其他,又吹奏自己比得上8大,入面班大專生又以為自己大學生

哪來的自信

D學校設施起得好過其他,又吹奏自己比得上8大,入面班大專生又以為自己大學生

哪來的自信

上次同個恒管fresh grad食飯,我個上司話佢自己恒商grad會照住佢,我心諗WTF,到底係恒管冇人識定係我個上司on9

仲有,佢恒生個名係真係銀行特登畀佢用,定係佢自己攞咗人地個名開學校
珠海新聞其實唔差
反而恆大就只係雞竇

哈羅係祖國係俾d王室貴族ge子女入讀,而家估唔到佢係全世界開分校做cheap哂
珠海新聞其實唔差
反而恆大就只係雞竇

哈羅係祖國係俾d王室貴族ge子女入讀,而家估唔到佢係全世界開分校做cheap哂

佢咁先高明呀,一來賺到笑,二來唔洗污染佢本土啲精英
公大真係Pro... 從來未聽過收生不足

我地登仔愈屌愈勁嘅道理

哪來的自信

上次同個恒管fresh grad食飯,我個上司話佢自己恒商grad會照住佢,我心諗WTF,到底係恒管冇人識定係我個上司on9

仲有,佢恒生個名係真係銀行特登畀佢用,定係佢自己攞咗人地個名開學校

恒生銀行咪就係恒管個後台公司 lo
恒管硬件 ,宣傳包裝做得好 係因為有大量恒生銀行資金及教育商業等人事支援
珠海新聞其實唔差
反而恆大就只係雞竇

我唔楚 但前排去咖啡灣游水見到

我地登仔愈屌愈勁嘅道理

連燈不嬲越屌越有

我地登仔愈屌愈勁嘅道理

連燈不嬲越屌越有

咁能大呢?

我地登仔愈屌愈勁嘅道理

連燈不嬲越屌越有

咁能大呢?

能大冇實用性 點屌
都係i大勁

宣傳好 包裝好
多女

同埋設施同8大差唔多 又新又有hall住
交通都算方便
香港商業都市 商科都算屎中冇咁臭

含大都有hall 住咁能頂引 😂😂😂

係咪大老山口 好似私人住宅個堆??

咁幾靚喎 我之前行山 行到最後係係大老山出返去搭車見到堆宿舍 外面睇似高級私人住宅
宜家香港D學生幾有福氣,有錢就有書讀仲有hall既體驗

真係幾靚,我見到賽馬會個logo仲以為係賽馬會啲大班屋/馬房

有冇咁誇

哪來的自信

你上司會唔會對佢有好高期望 驚佢會好失望

哪來的自信

恒生銀行咪就係恒管個後台公司 lo
恒管硬件 ,宣傳包裝做得好 係因為有大量恒生銀行資金及教育商業等人事支援

宣傳包裝其實好嘔心 Goal for u就知
恒生銀行某創辦人好似有份創立埋恒商,都唔算攞名呱?
我發覺而家仲有好多公司高層老屎忽仲當㾗管係當年嘅恒商

當年恒商唔係degree 咁都搞得錯
報能仁個啲見到間學校得12條友
無人覺得有問題架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞