原來上年珠海得166人讀 能仁得12人讀

224 回覆
69 Like 3 Dislike
點解恆管轉型可以咁快 珠海收皮都一樣咁快
以前AL黎講 兩間都唔差

恆底商科底好,以前有名氣

D學校設施起得好過其他,又吹奏自己比得上8大,入面班大專生又以為自己大學生

食正班讀唔成書又想入大學嘅人嘅心理
抄hku整綠袍 搞hall就抄中大書院制
宣傳就goal for u
但係班學生就係pound of u之流
含管又多女讀,識揀一定揀含管
含管又多女讀,識揀一定揀含管

恒大女真係幾好屌 又淫
屌過2隻

D學校設施起得好過其他,又吹奏自己比得上8大,入面班大專生又以為自己大學生

講設施 又新又大 又有hall住。師資好多中大黎。
講ulife d女好多又淫又識講大話 中出即飛就最爽。
講出路 又有恆生銀行
Search左能仁啲圖,成棟雞竇咁
明德點解會收到生
唔怪得要政府科水
樹仁中學收生仲少過真中學

邊間中學一級收800人
屌撚哂d bba雞
明愛都咁多人讀
Lingu其實Year 1都係得500個人左右

人地真係得禁小位
上面係有位淨收唔夠人
自己睇埋percentage啦
恒大好波
位置同校園設施真係好重要
垃圾豬海咁撚7遠搵邊個去讀
個civil仲要冇hkie accreditation

豬閪拎嚟做國際學校好過啦

俾隔離入境處食埋好過啦
有哈囉係到都塞到仆街
為左每年3皮野資助而去讀能人真係on9先會咁做 讀完都冇人承認啦吓嘛
識人讀珠海,聽佢呻珠海真係西學校嚟。年年都話下年有新校舍,如是者由入學等到gard 都仲係海濱花園嗰個濕鳩地方 。年年都咁撚人請我都唔讀啦

Reg 科一定要返去聽講座加要返學校用學校内聯網reg 學校校務處一班老嘢當學生狗咁撚問多兩句黑口黑面

佢地得3個學院收生,都正常既,佢地不嬲學生都唔多

咁ou咪仲多人過Ling u

OU係肯定多過嶺南。嶺南本科生有人數上限,得2600個位。仲要每幾年就俾UGC扣咁啲學額去俾3大

扣學額嘅原因係research低分,低分唔係因為啲研究差,而係因為冇理工科

好撚慘
撚大
識人讀珠海,聽佢呻珠海真係西學校嚟。年年都話下年有新校舍,如是者由入學等到gard 都仲係海濱花園嗰個濕鳩地方 。年年都咁撚人請我都唔讀啦

Reg 科一定要返去聽講座加要返學校用學校内聯網reg 學校校務處一班老嘢當學生狗咁撚問多兩句黑口黑面

Agger

ou 兼讀先多人 全日制好似唔多

全日制好多,你睇下jupas開左幾多新科
有傳ou想執遙距好耐

ou ft 15/16 學年全校九千幾人,你可以當一級2500人左右。仲要呢幾年keep 住加位

ou dl 都係10000人左右,呢三年人數每年都比上年少幾百個。

http://www.ouhk.edu.hk/FU/pdf/financial_report_2015_16.pdf

執左DL起埋間醫學大樓就唔洗成日比人恥笑鯨大啦

ou 兼讀先多人 全日制好似唔多

全日制好多,你睇下jupas開左幾多新科
有傳ou想執遙距好耐

ou ft 15/16 學年全校九千幾人,你可以當一級2500人左右。仲要呢幾年keep 住加位

ou dl 都係10000人左右,呢三年人數每年都比上年少幾百個。

http://www.ouhk.edu.hk/FU/pdf/financial_report_2015_16.pdf

執左DL起埋間醫學大樓就唔洗成日比人恥笑鯨大啦

DL嗰班成績隨時仲好過FT嗰班
東大咁少人讀

講設施 又新又大 又有hall住。師資好多中大黎。
講ulife d女好多又淫又識講大話 中出即飛就最爽。
講出路 又有恆生銀行

好想同班1822既女做愛 實好撚緊

咩叫1822
明德
港大都保你唔到
珠海真係

個垃圾學舍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞