原來上年珠海得166人讀 能仁得12人讀

224 回覆
69 Like 3 Dislike
恒大今年有成2,000人去in,肯定過100%

繼連登燈到100毛上市,遲下燈到恒大升U

係都東大升先

老老77 如果一間so call大學的野
連d具影響力的paper都做唔到
ied 之前7極佢個教育都係qs全球 top 20.
恒大連ranking都見唔到

有RANKING 一萬頭

唔係2萬幾?

原來係16586

屌你 萬6

恒大仔仲吹到讀恒大都唔讀lingu教大

整ranking個班人都話香港 公立 同 私立 分別極大

日本美國都話有d私大見得下人

香港 私立大專院校相比之下一間見得下人既都冇
[quote]指南針呢

頭先問左,冇人答

指南針冇開經評審課程,唔會有數據。

有一個,酒店科基礎文憑,有資歷架構Level 3。
點解恆管反而最多?

宣傳好 包裝好
多女

同埋設施同8大差唔多 又新又有hall住
交通都算方便
香港商業都市 商科都算屎中冇咁臭

含大都有hall 住咁能頂引 😂😂😂

係咪大老山口 好似私人住宅個堆??
點解恆管反而最多?

宣傳好 包裝好
多女

交通都算方便

點解恆管反而最多?

宣傳好 包裝好
多女

交通都算方便

含箱年代已經有hall
點解恆管反而最多?

宣傳好 包裝好
多女

交通都算方便

咁幾靚喎 我之前行山 行到最後係係大老山出返去搭車見到堆宿舍 外面睇似高級私人住宅
宜家香港D學生幾有福氣,有錢就有書讀仲有hall既體驗
[quote]指南針呢

頭先問左,冇人答

指南針冇開經評審課程,唔會有數據。

有一個,酒店科基礎文憑,有資歷架構Level 3。

要係經評審專上課程,唔係資歷架構。
http://www.ipass.gov.hk/edb/index.php/ch/
明愛呢d垃圾執撚左佢啦 白英奇個d設施 仲妄想自己可以做天主教大學 就算degree畢業生都無人請啦
(nursing除外)

醫管局唔係好想請明愛grad嗰啲

明愛醫院

真?

HA寧願請東華學院d nursing畢業生都唔撚請明愛啦
都唔知點解會批明愛搞nursing degree
白英奇d設施好似中學咁 仲差過恆大
能仁所不能

唔係2萬幾?

原來係16586

屌你 萬6

我記得ou 個綜合ranking 好耐二、三千咁上下,樹仁就好似再後少少
12個學生既能大

組隊波仲突一個

12個學生既能大

組隊波仲突一個

同時做學生會,系會, 所有學生組織代表

所以話政府垃圾 搞咗咁撚多學校又唔好好推廣
恒大今年有成2,000人去in,肯定過100%

繼連登燈到100毛上市,遲下燈到恒大升U

係都東大升先

唔係2萬幾?

原來係16586

屌你 萬6

東大人工都見得下人
恒大就。。。🐔多。
將收生不足的私立大學合併,方是活路

香港聯合大學
珠海學院 
新聞 中文 建築

恆生管理學院 
BBA

新亞研究所
歷史 哲學

能仁專上學院
宗教研究 佛學研究 文化研究

東華 明愛
護理學院 其他醫療學系

宏恩
心理學 社工 神學

明德
公共政策 中國研究

香港聯合大學
各司其職 又可解決收生不足問題
佢哋合拼 佢哋每邊各自有勁嘅科綜合一齊
真係屈哂機
撚大唷!
真係屈哂機

認同 變埋UGC 第9大
真係屈哂機

認同 變埋UGC 第9大

下?
明愛nursing真係咁差?
珠海新聞其實唔差
反而恆大就只係雞竇

珠海學院係屯門咖啡灣咁撚遠又唔近MTR 有新校舍有hall 都死啦

明愛nursing真係咁差?

有牌其實唔會差得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞