ASTRO 文彬 於4月19日晚上8點10分離開左世界

790 回覆
172 Like 32 Dislike
做咩屌我老母
屌你老母 做咩屌我老母
你係咪fantagio旗下藝人嘅fans
呢間Fantagio嗰朵幾臭下
成日見fans屌planning差 間唔時公司就岀問題影響到idol
財務問題 人事問題 俾人爆被逼陪酒樣樣齊
最搞笑係車銀優紅就chur車銀優 到Astro紅就chur Astro
其他團簽返嚟係擺設
成日見fans咒fantagio快啲執笠
簽wekimeki d人返黎擺 好似成2年冇cb過
愈睇就愈覺得佢真係好真誠好善良
個天點解要咁早送走佢
笑撚死 跟本得班泡菜追星撚知佢係乜水
呢間嘢真係廢柴中嘅廢柴 快啲摺左佢 please
間間社都係垃圾 但呢間真係表表者
揸住一堆紅人 又唔撚識好好用 根本亂黎
淨係識搶錢 壓榨藝人 我真係頂佢個肺
根本旗下啲人有樣有實力 去邊都會紅
唔撚係靠佢間垃圾嘢 執柒左佢算啦
weki meki 已經唔知幾耐冇停過
俾佢搞到咁霉我都真係寫個服字俾佢
成間公司最掂係星探
搶錢壓榨藝人係因為年年財政出事 公司窮到燶
唔明點解有車銀優幫公司揾咁多都可以咁窮
有IOI同Wanna one成員又唔識棒佢哋嚟賺錢
當初Hello Venus又唔知點解可以搞到咁霉 明明初岀道嗰勢唔差
講起就嬲,明明又靚仔又受歡迎
接埋曬啲劇本又柒,角色又柒嘅戲
講緊係我就算幾愛佢都好唔想睇嗰隻 勁難唔棄劇
到依家都未有一套劇我覺得係 ok 嘅
黎緊嗰套我都已經預見到應該會係垃圾膠劇

啲咁柒嘅公司根本就浪費靚仔靚女嘅青春 喺度害人
你睇下嗰幾個演員咩 surprise 組合
完約就個個勁快走人 幾個都係一走就開始紅
垃圾公司真係唔好再留喺度

fantagio 快啲解散
不停 chur 爆人 又唔俾好嘅資源佢地 冇良心
你睇吓最多人like嗰個留言,佢表演完通到暗心口
應該唔係自殺
衰啲咁講 如果wekimeki成績上唔到預期 不如早啲俾有情同度妍solo
閒置2年先俾有情solo唔知咩玩法
HV又係“一手好牌打到爛”嘅經典例子嚟
【快訊/車銀優趕回韓國了!奔靈堂送文彬最後一程 表情黯淡離開】

班高層擺明好短視
邊個揾到錢就壓榨佢哋
只係想短時間賺最多錢 冇諗過擺資源培育班藝人
睇Fantigio接啲戲都係漫畫改編嘅膠劇多 仲要今年車銀優有4套劇要上好癲
Moonbin Rip
尋晚見到都好shock
唔係佢fans
但有時YouTube睇到佢啲片 都覺佢好可愛
真係要好好珍惜身邊嘅人
哭𠹌咗
紅唔紅唔關事嘅,有病真係好難講
https://twitter.com/joytranslations/status/1489777023903883264

打咗三苗呀,身體緊係越嚟越差啦
同門有三個PD出道組畢業生、三代第一門面,都要俾公司玩到過勞
重點係似過勞多啲
個「點解」講到好似認定佢係自己想走咁
路人粉 之前覺得佢跳舞好好睇
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞