ASTRO 文彬 於4月19日晚上8點10分離開左世界

790 回覆
172 Like 32 Dislike
呢啲人最唔鍾意就係 peace,喺度發癲
Rip 雖然唔係好識佢 但聽到都好唔開心 唔該所有公司唔好再俾咁多壓力藝人,
藝人都係人,其實fans 最想都係自己偶像健康快樂
以前有睇過shinee/kara果啲新聞
完全冇諗過呢啲野會發生係自己既團身上

我比較遲接觸kpop
某程度上係astro帶我入kpop
武肺果陣睇astro 6個好on9咁成日傻笑玩到勁癲又勁好團魂所以先入坑

我唔知點面對…
可否都同樣對阿mo
我都係諗起呢個 scene ...
唉,阿妹依家肯定只係希望佢阿哥可以返黎 ......

個心好唔舒服
Rip 記得之前有集Running Man佢同金鐘國摔跤
之前同阿妹個舞台咁多人討論 竟然咁突然
Astro呢團除咗車銀優應該第二紅係佢?
之前都覺得佢好man好靚仔
Rip
如果真係過勞屋企人應該會出聲?
睇下之後後續有冇消息
20號好似係佢媽媽生日 我都唔太相信係自殺
想呢啲事唔好再發生
不過我諗韓國娛樂圈有啲難

等夠多人鎖佢
下次retake上嚟問數就冇人答
真係唔知㗎 佢阿妹仲要under韓國娛樂公司
娛樂圈真係好黑暗
唉,25歲仔,唔應該係安息嘅時間.....

跳舞咁好睇,笑容咁可愛,又咁 sweet,新年願望都淨係諗住個妹
人生無常,我知道你一定好難受;畢竟我對 astro 只係路人 / 好感,都已經感受咁深...... 你真係要加油
根本想像唔到,自己真心真意鍾意嘅 idol 咁突然離開 ...... 點解會咁
依家可以做到既事就係早啲休息
瞓左起碼唔會有感覺
好難想像到你現實有幾咁失敗
唔知點安慰你
唔開心的話嚟呢度同大家傾下
我都信佢係過勞猝死,話晒一個咁好既男仔,而家一切都向緊好既方向進行緊,佢又咁重視屋企人,唔會無端端自殺。希望韓國果邊盡快公開番個死因,同埋間垃圾公司快啲執
同你一樣 路人
25歲係人生既花樣年華
純粹覺得佢平時好陽光 同牙妹感情又好
我都有啲驚 萬一自己個團出事 我諗我一定會好難受
who
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞