ASTRO 文彬 於4月19日晚上8點10分離開左世界

790 回覆
172 Like 32 Dislike
屌 咪撚再覆或者再討論個條傻鳩得唔撚得
Pin this
你家下係咪失眠諗緊聽日要點俾人霸凌?

準備執定書包聽日返學俾人恰啦懵撚

溫好啲書準備聽日俾人掉書包啦
隔住個Mon都見到佢成條傻仔咁笑
啲gif睇到都痛
屌完就咪覆佢啦 無謂搞禍個post
屋企比父母虐待,返學比同學霸凌

最後只敢喺連登出兩句聲發洩下

真心覺得幾可憐下,大家體諒一下啦
多謝你既整理
韓國好多娛樂公司都好chur 無論規模大細都係
好似Ive個日本妹 近排都係身體問題 去唔到打歌
呢啲post就咪撚玩膠啦屌你老母
咁大隻都過勞死?
關唔關支針事
block咗算
Astro啱啱出道果陣 有睇過下佢地嘅野
對佢印象幾好
真係冇諗過會突然咁
R.I.P
湯巴take care
我都覺得真相似係你所講咁啲
身體響起警號時
真係需要求醫同休息
但偏偏呢一行就無得話抖就抖
同時付出好多努力 又未必得到合理嘅回報

可能入KPOP團都耐左 經歷多左野
而家我對我追嘅idol要求都簡單左
唔強求咩人齊CB開演唱會、一直keep住有團魂
佢哋過往都俾過好多開心回憶我
我希望佢哋自己過得幸福健康快樂就好
岩岩睇到佢老母今日生日
應該唔會自殺掛?
又冇遺書
又開緊演唱會
加埋幾日前病真係隨時係猝死
佢公司會唔會為左唔想俾人知佢地操死知藝人
一開始就放流料話佢自殺
早抖呀 有咩唔舒服就講出嚟啦

take care
原來一直都死頂緊 為嘅就係比fans一個完美嘅舞台
樂於見到你嘅成功 但成功嘅代價對Aroha嚟講太大了
唔該其他人出少句聲 唔好惡意揣測
RIP
追佐SHINee好耐都無諗過會發生咁嘅事
仲要啱啱幾個月前先睇完con
我個次都喊佐成日先面對到
希望你早啲釋懷<3
我自己都偏向信係猝死,因為佢形象真係好正面,冇爭議冇負面新聞,路人緣好,根本冇乜點見過佢啲Haters,之前啲韓國artist有自殺傾向嘅話,都會有少少線索睇得出,例如直播做啲奇怪行為,嗰排負面新聞特別多之類,但係佢家庭和睦,同個妹勁好感情,成員之間又融洽,而家仲越嚟越紅,根本諗唔到有咩原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞