ASTRO 文彬 於4月19日晚上8點10分離開左世界

790 回覆
172 Like 32 Dislike
罗州圣母见到他,妈妈茱丽娅证实了这消息。
我睇左佢um心口d片
覺得佢過勞死
比公司買新聞屈佢自殺多
似抑鬱啦
之前有人講佢表情都怪怪地
如果係屋企人生日自殺好似無乜人會咁做
如果係猝死 但係被公司做新聞話自殺間公司都好仆街吓
希望知死因
rip
情緒既野唔係用常理推斷
希望文彬在天堂一切安好
猝死好快死應該唔會好痛利申識人猝死
發咗聲明話自殺定係買新聞?
之前睇報導係話警方未確定死因 只係排除係他殺
係話排除他殺 然後有相關人士話推斷係自殺
「ASTRO」的其他成員「尹產賀」與「文彬」,也曾經在3月初證實感染新冠病毒,由於他們都完整注射了新冠疫苗,因此都是輕症,類似感冒的症狀,尹產賀與文彬在休養以後,已經康復。

會唔會⋯⋯?

ASTRO都已經算紅,好可惜,而且佢都算隊內第二紅

雖然唔係fans但岀道開始都有聽佢哋啲歌
辛苦晒啦문빈,都叫做陪我渡過大學生活
唔係 單純睇上面嘅行程仲chur過大公司
大公司係一年keep住有活動 好少有長時間嘅break
但行程之間會安排時間休息
唔會好似Astro小分隊咁成個月差唔多每日都開fan meeting定concert
睇下ITZY個world tour搞咗一年先開咗廿場左右
Astro小分隊一個月已經10場
仲要JYPE係4大嚟講算chur都冇文彬同車銀優嘅行程咁密
最慘係如果idol身體唔掂 大公司會俾佢哋唞一排唔活動
文彬之前飛泰國岀show已經係live話自己唔舒服 公司都冇俾break
真係好想間閪社執咗佢
一味要榨乾idol嚟搵錢 唔當人係人
你哋越覆佢越開心 真係唔使理呢啲
fantagio之前咪有個演員自殺,好明顯呢間公司有問題
跑行程成日周圍飛黎飛去有幾攰你呢啲On9打工奴隸點會明
佢同你講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞