ASTRO 文彬 於4月19日晚上8點10分離開左世界

790 回覆
172 Like 32 Dislike
感謝各位sis你地好sweet
我諗我要試下訓覺
然後聽日起身應該會有多啲料掛
廢社係咪真係諗住出果篇垃圾追悼文就算
我都瞓 大家一齊瞓
all love and hugs for you !
呢度大部分都係正常人,實撐你
好好休息 唔開心就上黎搵我地傾計
疫情前仲特登去過韓國追astro
黎香港都有去追
冇諗過疫情後韓國都未去到就唔會再見到佢
諗返起好多回憶 佢個人幾咁溫柔 幾咁開朗 仲好正面
真係信唔到佢會自殺 希望fantagio 會俾返個合理交代
rip
咁突然實在好難接受…
如果真係過勞猝死,間公司係咪可以準備執柒
你呢啲社會垃圾咪繼續玩膠囉

你目的都係想人哋應你兩句自high下,刷下存在感姐,睇你咁款現實係咪一個朋友都冇?
RIP
雖然好耐冇睇韓團,Astro 淨係識車銀優
但係大好青春咁就冇咗,先25歲
每次見到依啲新聞總會諗起鐘鉉、雪莉,荷拉雖然未必係自殺,但無論咩都好真係唔想再見到又一個韓星突然離開
希望各位係fans嘅絲打巴打都保重
注意自己精神健康
睇太多資訊消化唔到要擺低電話好好休息
唉 25歲 好可惜
Rip
屌 唔撚係呀,fantagio 真心摺撚左佢啦

寫得好好,樓主可唔可以 pin this!!大家睇下間仆街 fantagio 做啲咩仆街嘢!!
sosadrip
條柒頭即刻改埋名
唉真係太多跡象
太多機會可以救翻佢
點解間垃圾公司唔做嘢
宜家深夜先嚟做嘢
依家睇返Twitter 好多料都係猝死多過自殺
今日仲要係佢媽咪生日
點解唔係王嘉爾
你真係好有心機
充滿惡意嘅留言,直接blk,唔彩佢就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞