ASTRO 文彬 於4月19日晚上8點10分離開左世界

790 回覆
172 Like 32 Dislike
睇綜藝,佢新年願望係阿妹個團可以成功...... 咁溫暖嘅一個男仔
阿妹一位攞到啦,佢竟然咁就離開左,好唔真實
真係希望當時佢係許願自己可以健健康康撐落去......
我係aroha
完全接受唔到
個人好空虛冇乜實感覺得成件事都係假

點算好以後冇左文彬

我都唔信係自殺因為冇遺書
通常警察見到屍體會話現場發現遺書之類
我都比較信係猝死多

如果係咁
公司明知自己仆街應該唔會公佈?
純粹係以0徵兆、阿媽生日、阿妹cb嘅狀況黎睇,好似we7張圖咁講話係過勞猝死唔係冇可能
冇追佢哋 都知道佢哋兩兄妹幾好感情好cute
冇諗到哥哥會咁突然走左
唔係fans都好傷心…
你加油 astro 都要加油,sua 更加要加油......
想像唔到佢喺屋企嗰陣有幾辛苦
真係好可惜
希望你早日釋懷
路人都覺得好難接受
如果真係猝死 fantagio執笠啦屌
咁正面啲諗
本身idol出道都係實現自己夢想 而感到滿足
同時佢地都好高興 能夠成為一個人既動力
中途總會有迷失 痛苦 悲痛
不過都要睇下佢點面對
接受唔到...仲突然過鐘鉉
Astro出道嗰時有追過一排 入面最鍾意就係文彬
印象中佢好陽光好有活力
點解會突然間走咗咁後生
RIP
仲有希望妹妹冇事
咁又唔好咁講
其實好多idol自己都抱住燃燒生命嘅心態
本身韓國人文化都係chur開
出到道已經係身心質素比其他人好嗰批
練習生時期仲博得盡
respect啦無人追星亦都唔會有idol
WHO
佢地啲歌幾好聽
想睇stage都
sua好可憐
我好鐘意佢覺得佢份人好真實唔扮野
廢社仆街死啦屌
Chur人chur到盡
當初我地都有屌過Rocky退團話佢冇義氣
但諗諗下
不論佢係因為條女而退團定點,佢應該都feel到間公司仆街
Kara
source呢
蛙絲加油我都想知文彬死因真相
你有撚病
放心到你死大家都會是撚但同你講聲rip🙏🏻
訓你老味咩 呢條友唔係出左道開緊工咩 平時成日口賤踩港你地就識 而家出曬黎扮口德邨邨民扮有良知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞