[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(32) Shuri終於收皮

1002 回覆
3 Like 0 Dislike
玩吞星就撞吞星 玩愛國就撞愛國
Rank60送
我依家通常都係soul配廢石/power配廢石 好少兩粒廢石一齊擺 除非我有viper 玩control thanos就係咁

destroy同ongoing版本我試過玩但係唔順手
T3 time stone再pro X真係好賤格
有時我一條路hood+power stone得1攻 啲人唔太緊張 我就一張proX放落去
外星人吸外星人係無事發生 因為佢嗰效果係有齊對方嘅ongoing效果
外星人吸外星人=copy返「有齊對方所有ongoing效果」依段文字=無分別

所以當人地放咗愛國 你放外星人吸佢愛國
佢再放返外星人係無效果

亦即係愛國內戰只需等人出愛國/blue marvel 再外星人吸佢 魔形女copy外星人 你會有對方雙倍效果
係都放rouge偷佢外星人啦
識野
沙人 吞星 愛國 黑鷹 meta都係得依幾副 不過點都好過之前唔係轉狗thanos就係shuri嘅

開箱中咗kang
amigo?
應該係多咗人儲夠幣買來玩
就買到
爭1300

好想快D有得玩

呢幾日總部抽左次出嚟用
Kang 喺吞星deck 好有用
我覺得幾百搭

乜Deck都放得

又唔卡手
跳費deck Kang 會特別勁
因為易啲用嚟濾多張牌
抽到Kang 嗰turn 出佢
之後會抽另一張牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞