[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(32) Shuri終於收皮

1002 回覆
3 Like 0 Dislike
係,重開驚都係咁
周不時都係咁,冇snap嘅當跌一兩分,snap咗就閪
落埋隻貓仲屈控路控到
玩緊副夾埋d寶石仲屈,見人玩ramp就一路prox 一路貓限4 5 6 cost一路gg俠
入返去,唔洗再重新連線 見到係加左兩粒當蠃(無SNAP)
今日打左好多好多場愛國者 少量吞精同石頭鷹,開始有人用洗持續效卡打愛國
想問下:
1. 對面T5 出咗張dark hawk 係中間
2. 跟住佢T6 移咗去左邊 (New York)
3. 之後T6 出完牌佢張牌係左邊個區變左 4/0,我左邊T6 出尚氣打唔到佢 (我先手)
4. 到佢出牌個時佢先加返攻

想問下係咪正常

魔形女試過copy隻貓,屈到喊
屌你咁多token
我都唔知正唔正常 好多ongoing卡都係咁 patriot都係 移咗位啲卡無咗加攻 移完先開始計返效果加攻

官方係咪想根據先後手來決定邊個移動啲卡先 但係又做唔到後手出牌嗰時啲卡先跟住移 整到依家大家一齊移但係唔計效果咁

不過如果係咁 一啲非ongoing嘅卡又可以俾尚氣殺到

所以我覺得係有問題嘅
齋放石
但係打sera/zabu darkhawk/SS 就無乜用咁
放石同antman都夠戰力既,頂唔緊仲有藍驚奇
好想買沙魚仲差小小代幣
最慘係佢移動係出牌前已經移咗,但係啲ongoing effects 又係到出牌個時先effective,啲priority 搞到人好混亂

但係我個情況如果對面張牌本身>9 又可以尚氣到
係架主要睇對家玩咩,頭先有場係貓區用魔形女copy恐龍好彈性
有咩pool4 降咗去pool3?
轉狗nerf左

Unpin左Thanos
而家pin緊kang
好耐冇見
有幾場She hulk穿左隻衰貓

對面估唔到咁大力比我偷8粒

低戰力取勝
買左thanos抄左雨寶巴果幅玩,無鯊魚仔都好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞