[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(32) Shuri終於收皮

1002 回覆
3 Like 0 Dislike
我都有嘢想report
Wave照字面應該係next turn先變4 costs,但實際上係on resvesl就變4 costs,搞到我後手Lady Sif斬錯Death(9 costs )之外嘅牌。
thanks

另外想問下d卡係咪有得升就升? 升既作用係咪淨係用黎抽多幾張卡

D gold又有無咩地方好用呢
係,呢隻game嘅progression主要係collection level,即係升卡
主要買bundle/鍾意嘅variants
btw,唔好用藍點買快速升級
爆左點谷買

Terry852 係咪巴打黎
打到呆左呢場
三巨頭抵買嘅
暫時官方都冇諗住會降pool
多咗效嘅Hulk 好似冇乜用
用Electro 跳費又會搞到自己
有可能會有其他卡係永遠p5 特別係漫畫入面嘅宇宙級角色

唔知生命法庭同至高進化會唔會係呢

至高進化就來緊套GOG3 會出現
官方竟然擺依張Ghost 喺pass 咁好
即係ghost-spider係pass卡來 同今期monkey一樣
Yes
exactly
我見到rank未夠個卡pool都係有限 一開始係咪隨便組deck都ok? 琴日一日得閒打到80collection lvl
一早始用devil dinosaur
你而家season尾可以一次解三個星期嘅任係快
下season就唔係
但佢似thanos 可以有唔同玩法
devil dinosaur配低cost卡打turn 6?

原來如此
最理想係T4 moon girl,T5 T6都出dino
pool 2基本上無乜其他牌夠你打
唔會,你個cap圖出錯

右下角先係
係喎
唔靚
師兄你幾多rank 同CL?
雨巴早
一路有追post純粹冇覆
最近玩吞精直到啱啱個patch開始唔順了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞