[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(32) Shuri終於收皮

1002 回覆
3 Like 0 Dislike
其實佢肯聽大眾意見改Shuri
之後對應kitty pyrde 個bug 嘅補償
我覺得已經好好
玩咁耐手機game 都好少遇倒廠商聽咁多意見
通常由鳩你 繼續出新野 賺錢

加上leader 沙人都仲有野counter
未去到Shuri 個種無腦加你點都輸嘅局面
而家仲要每個星期都會改卡 有咩卡牌驚做倒

期待新mode同之後啲卡嘅改動
依樣珍開服到依加nerf 親都係多人用既卡
遲下又搵沙人首腦開刀
May I?
仆街 到我彈game 然後aw,snap 入唔返game
點算
被屌打

第一張金
無hood 差好遠 比你兩場combo倒
真,佢算佛心同有心加野
有可能下個月直接揀佢
掙扎緊要佢定Bast 兩張都算幾百搭
唔係打唔贏係好似仲誇張過shuri
中過4張黑白都未中過金
Pool2上到無限後勁少贏 就嚟跌穿100了
好多冇見過嘅隊 完全唔知佢地咩套路
上左100就唔會跌穿
後面D卡玩多就記得
想試deck 有無人玩

MARVEL SNAP Friendly Battle Code: 30562
唔記得轉deck

MARVEL SNAP Friendly Battle Code: 32855
俾人屈到傻
綠色戰隊係廢嘅再睇下有無其他色玩到
黑色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞