[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (33) 解謎時間已到

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
白毛final boss
唔識揸ms除非係有阿賴耶識果d野
唔洗識揸架喎
部野識自己郁
狸貓老母突然提起佢老母
佢老母都有機會變gundam
不過綠4又真係見到好多個嬰靈今集蘇菲死左收bit都係好多把笑聲疊埋一齊
有幾個可能:1)複製人2)原本艾利既身體(所以佢特別高大)3)冇乜關係單純樣似既試管B 4)機械人(但應該冇咁高科技……掛?)
今集對迷妹有啲改觀 把口講得又願意訓身保護鮑伯君親愛嘅細佬 是個好女人唔係花瓶
蘇萊塔都對住風靈講咗好多次係「你們」啦
但班友一日唔親自聽到蘇萊塔老母講都唔會信
紅毛都唔知部機係自己真姊妹, 11隻bit擬人法用「你們」都正常嘅, 雖然我都覺得啲bit係有獨立意識, 不過紅毛講野應該唔可以當證據
我都係信Eri=風靈
狸貓同11粒gund bit都係複製人
我覺得啲gund bit係eri分靈魂去操作 gund bit就好似分靈體咁
個樣可愛又有義氣,依套野我最想見到既女角除左好姣既黑妹之外就係佢
勞達其實都算係咁, 本身都係公子哥兒, 突然老豆死左大佬又不知所蹤, 公司啲機又俾人拎左去做恐佈襲擊俾人開會公審, 都仲堅強到繼任公司CEO唔係直接躺平, 反而佢大佬俾紅毛打贏左一次就成個人沉船三魂唔見左七魄, 其實佢係可靠過鮑伯君
個身體原本係佢, 所以同靈魂有共鳴.
可以補充講吓佢地細個幾慘同埋蘇菲對家人既渴望
遲啲開chat room邀埋佢咪得
娶得過
如果真係有chatroom就好笑
成堆女傾傾下eri老豆走出黎唱生日歌
我一直都覺得細路捲頭髮E下係由薄命貴公子到黎
係quiet zero,日式發音再唔似英文都聽唔出係Slient掛
超兵
「沙迪克你陰我?!」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞