[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (33) 解謎時間已到

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
溫室應該係follow米米唔俾其他人入去條rule
加入風靈依個大家庭
一套水星魔女勁多致敬位
好難講, 狸貓連聽指示避地雷都做唔到
今次好似顯露出5號仔只要活命就可以
鬥心冇4號咁大, 識玩
GN bits > 冇衛星微波炮既 G bits
其實地球孖妹可以build up多啲
觀眾都未係好熟個角色就死咗
好似死得未夠深刻 有少少可惜
上季少D拖戲位早D出黎好過
都唔俾開sensor,正常人玩盲人game嗰陣都係一樣一仆一碌
其實雌小鬼比data storm 食左,會唔會即係變左同艾利類似既存在
分分鐘Quite Zero 就係用黎同比data storm 食左既人溝通/轉移載體既interface
所以老母先追求高score,用黎搵返大女
應該係唔介意做人姐姐
純粹係蘇菲話做家人係決鬥勝利巴獎品
佢第一下諗自己唔可以輸啫
崩到傻
其實蘇菲一直都希望有一個真正嘅家人
而佢上季同蘇麗塔打嗰陣
艾莉開力場嗰陣佢見到大姐姐嘅影
所以佢先對蘇麗塔咁迷戀
而佢今集喺風靈開力場嘅時候終於見到大姐姐
對佢嚟講 佢已經如願
而另外嗰個我諗會同伊蘭5號有故事線講
綠毛都有幾個啦,搵個𡃁妹細細個嘅時候cup eri個樣上去有幾難!
跟本狸貓點嚟依點對劇情唔太重要
型 wor
定係eri間唔時開個chatroom出黎比狸貓同佢傾計
但如果係咁,ERI個意識應該仲係保持細個既年紀?最後蘇菲望到既都係細個ERI
依家就覺風靈個名改得好
風靈爆Data storm
接近嘅就受傷同死
Suletta 喺風眼就風平浪靜乜事都冇
可能藍色窗簾咗少少
所以狸貓一早知eri既存在,只係當佢係風靈既個體
風靈都叫有心機, 鐵騎好多shot直頭連啲透明玻璃都冇畫出黎手腳就咁灰色一舊野
除左一開始型棍出場嗰下認真畫後面崩足全集
今集文戲好睇過打戲作畫由佢啦
紅毛唔知啦, 最少佢唔知道自己有個叫Eri嘅姊妹
佢咁耐淨係知道風靈係有意識同埋可以溝通
連風靈係小說都係叫自己做風靈 唔記得自己曾經有Eri呢個身份
即係套野由頭都尾
都係得Eri可以無風險用Gund
蘇萊塔嘅風險全部由Eri承擔
水星的洛克人exe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞