[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (33) 解謎時間已到

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
先唔講老母個大計,白毛老豆個計劃單靠eli一個人柱夠咩要影響成個地球圈加宇宙殖民衛星咁大範圍,起碼都要好似V嗰個咁一大堆NT先得喇
同埋老豆個計劃得審判系統又冇00個veda,好似做一半唔做一半咁完全唔知點樣根絕戰爭

成集最重要係呢幕

明明口頭禪係控制keyword,即使家姐用,個精神應該都會立刻冷靜同服從,無左個人思想(參考上季最後個集)

但係呢幕佢口講無問題,正如阿媽講咁,但實際上喊呢下已經突破左控制,證明貍貓精神上有反抗

大河內已經埋左伏筆,老母為左家姐一定會搞quiet zero,變哂全人類脫離肉體做橙汁,人人都係高達剎那表示高興

貍貓會同米米反老母,最後睇艾莉幫個妹定老母
C的世界?

今集做埋俾你睇啦,開data storm控制你,你唔聽話就會最終失血而死

quiet zero明顯係增幅器,唔需要範圍全宇宙,只要增大到一個殖民衛星水平,慢慢移動個data storm,一入範圍就係聽話被控制或者死
老母個計劃可能係米米做人柱

蘇萊塔唔肯就打鳩老母
上季已經講緊係EVA黎
佢識果個係eri
而家學校果個唔係
咪問eri囉
反而我好想知究竟風靈12個BIT
係咪12個人柱
黎明卿又贏
呢套D雌小鬼好撚正
BIT應該真係BIT
人柱就得艾莉一個?
今集啲主要配角個個演技大爆發

課金王啲哭腔勁到

井澤正頭癲到上咗身咁

花仔將5號立體咗

大癲

大河內老師係勁嘅,之前特登放慢手腳,今話一話跑三話,乜廢話都唔講真相話曬你知,人都殺幾個你睇,明絞殺啲屌佢啲人

希望可以keep水平到底
佢都係打份工

即刻件事勁立體

唔知點解成日覺得5蘭係本人嚟
知唔知點解

因為人哋怕你班廢老入曬老人院冇人養呢個ip

所以咪嗱嗱聲諗另一個方法賺錢

答案就係水星之魔女

你班廢老你有你屌,人哋開新客源賣到要搵你架廢老坦克塞貨架
睇咗10幾集咁無聊你仲睇,你會唔會覺得自己好犯賤

雖然高達廢老出名犯賤
又變番第一季咁個個po都有大師走入黎教大家睇高達
代表套野多人睇到連唔鍾意睇嘅人都迫住要睇
課金王係咪啫係ノレア? 佢收返蘇菲嗰段好正

5號嘅扮工人生真係好正 太盡力會死

其實迪蘭扎都幾硬 俾實戰beam掃射都無事
又話想同狸貓做屋企人
又燃燒自己生命上刻4自殺
下集既父子好明顯係講金毛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞