[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (33) 解謎時間已到

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
其實點解咁多人話老母得兩個女
阿嬸本來連老母仲在生都未知
點會清楚佢有幾多個女

我理解到既意思係阿嬸只係指出狸貓唔係eri
所以黎質問老母佢本身個女(eri)去左邊
而唔係話 喂 狸貓係你二女黎喎 咁你大女呢
因為老母聲稱狸貓係佢個女 所以阿嬸個講法就係你有另一個女喎

所以狸貓係複製人/人造人/用冷凍精子親生既機會都仲有
上季占卜都講左話狸貓有好多姊妹
所以風靈入邊應該唔係得eri一個
我自己估計就風靈係eri 另外一個gund-bit就多一個人
佩爾班人其實一路都幾影薄, 前傳都係冇乜戲份, 但係其他兩家頭都係有親身出現
真綠除左去ball嗰集其餘時間都係出黎9up兩句
最重要係個呀嬸, 佢同老母係唯二同Vanadis有直接聯繫嘅人
而且以進度黎講,古爾係時候要提下,正好拎黎同金毛做個對照組咁一齊出
可以用十三次熱血
似十三次脫力多啲
特裝版嬰靈高達
Boy聖子到
人造子宮唔意外啦
用艾利留低嘅物質整到有一個100%同步為止

成功左就浸橙汁浸到大個女
啱啱睇完
套野精彩既地方就係無論最後用邊個講法都係合理,唔明有咩好擺彩
明明增加大家討論係好事,但有啲人就係鍾意呢啲地方拎滿足感同自信
真。我就是高達
蘇菲
想問 點解鐵騎會同風靈同鐵騎同隊?
有冇人見蘇菲死左先覺得可惜
擾亂
我覺得實際上唔駛貍貓,就咁Eri就已經可以控制到風靈,因為印象中Lv2就可以直接控制機體,Lv3就控制Bit,Eri已經去到Lv6,所以唔駛貍貓自己都可以控制風靈

要貍貓純粹係一開始扮到風靈係普通機體咁,入去學校透過決鬥去拎數據去進行0號計劃
在公,一樣都係高達公司(地球宿舍)嘅機體
在私,5號想溝貍貓
佢都如左願
見到真.大姐姐
而點解5號想媾到狸貓
唯一解釋到係增加佢嘅生存率
溝女都係5號公事
DLLM大河內又要所有觀眾再經歷一次陰影
大河內你有沒有良心?

今集d 人畫到 好似崩崩地咁
居然真係估中,個女變左部機
地球妹呢兩集戲份多左 開始有少少鐘意蘇菲 點知咁快領便當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞