[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (33) 解謎時間已到

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
地球孖妹出場已經唔少人話似X兄弟
大河內: 笨大落左order模型賣夠一定數量先至會解話
第0仔 eri都無痕control咁多bit
依加直頭係風靈入面,唔洗clone咁多個擺係每一個bit咁反智啦

所以clone呢個說法真係一早ban
叫得好high
4號5號BBq之後同本尊又會合體
其實佢搞啲嘢都唔好得幾多 唔知係四人妖威脅佢定點
係有條活生生嘅人命冇左肉體,精神係部機體入面所以作嘔,佢假設過,估唔到由老母親口道出呢個事實而感到恐懼
強化人至少都係人
宜家係將人變成唔同物種
上集老母話用quiet zero「改寫」世界就已經諗起佢
冇大話嘅世界 同老母覆述米老豆話冇戰爭冇失去嘅傷痛嘅世界

有BIT 又可以兩把槍合埋
仲唔係你
唔似啦,阿媽條技術線唔係玩“生物”

返到第0話,老師對於Gund arm既目的,係捨棄軟弱既人類肉身,用gund-arm (機械身體)探索宇宙。阿媽都係繼續呢條路線,另外其實阿媽引導Gundam/師妹都做醫療用機械身體
直接將個細路女嘅意識放落去部機器度(然後仲要拎黎殺人),真實世界見到都作嘔啦
唔出奇
人既數據化可以分好多份
西部世界
呢句野我都幾肯定唔係照字面解, 可能老母係真心愛個女, 但係佢嘅「願望」肯定已經扭曲左, 或者佢自以為自己係為小紅毛幸福著想
冇啦4號咁樣銷毀法
Op都係4號消散5號開眼
係wor
劇情走向會唔會之後艾莉搶番身體換狸貓入風靈,結局米米去拉翻狸貓一把出翻嚟重新搶翻身體控制權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞