Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (21) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
女朋友look
其實最近麗英搭朱mic 個組合會唔會多得滯,有少少膩

尋晚睇麗英同marco 覺得好好睇,兩個平起平座火花又幾好

其實幕前情侶pair , 上下巴係咪可以間中調換下多野玩啲,而家好似做來做去都係果啲野
呢個年頭大家鍾意睇啲怪誕嘅嘢
靚仔配靚女 男神配女神已經冇咩新意
麗英以前每次拍小劇場都係暗戀人哋又求而不得嘅角色 依家俾個靚仔追反而好有睇頭
同埋本身睇好朱mic同阿冰夾 但發現佢哋啲互動好無聊 同麗英夾仲有火花啲
如果唔係麗英 朱mic喺我心中冇咁快入屋 以前好似同其他人0聯繫咁 依家覺得剩返肥蚊同其他人冇咩聯繫 得Finally 不過都只係喺男子組
低配版阿冰
好好笑
真 而家靚仔+靚女組合冇咩feel
睇吓隔離台肥豪配夢雨幾收得
不準睡大挑戰嗰期 如果係阿J代替肥蚊一定會好笑好多 其他三個人一定會不停串阿J 佢哋4個咁熟 知道點樣踩阿J係好笑得黎 觀眾又唔會覺得0尊 有個合適嘅下把位真係好重要

唔係針對肥蚊 我自己好鍾意睇肥蚊拍劇情片 但綜藝好似仲係搵唔到合適定位

上次元祖4人拍懲罰片都做到有玩緊PartyGame嘅效果 強烈建議小薯茄加個策劃係佢哋4個做主持
Partygame懲罰不嬲都好睇既
元祖四人 恐怖箱 同古裝問路都正
呢條好正
結果呢條片重點係阿冰
聽聞聽日Marco又約小薯茄啲囡囡出街
童童
我笑到停唔到
整親都係breaking
阿冰真係好活躍
冰:朱mic係高配版高ling
以後高ling=高ling ,朱mic=高配ling
佢勁認真做主持,應該真心好鍾意咁玩,激勵高ling 嗰句,話佢抄嘢好叻,試吓抄朱mic打鼓
好enjoy玩老細
Kelsi要走了
二馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞