漫威超級英雄電影《蟻俠3》慘蝕過億美金!票房僅4.7億美金,要去到6億才可收支平衡!

277 回覆
208 Like 2 Dislike
BLM之力
唔睇就批鬥
繼續玩LGBT
而家完全冇曬以前endgame 前既feel
比咗迪記預咗la
我覺得個plan本身係無問題
而家最大問題係CG差 女權左膠 劇情唔合理
美國都奶哂野啦 班左膠拍完又唔睇
每套戲都係換咗d角色
跟住講blm+lgbtabcedf咋嘛
洗撚入戲院睇咩
係Disney+ kill time都唔想開嚟睇
劇情無聊 99%場景都係CG
蟻俠個女又唔同咗樣 成套感覺同第一二集唔相連咁
要執埋 Victoria Alonso啲屎前幾套都俾呢個女人玩爛晒
爆谷片質素
倒模一樣嘅起承轉合
連 disney+ 上面啲劇好似moonknight, loki都好過佢而家出堆電影
快啲出Dead pool 谷返上嚟
呢啲垃圾過億都有問題la
有部分原因係因為依家太多二線superhero電影

除非真係好睇到全城熱話 好評爆錶 否則都唔撚想睇

套套一樣 好人打壞人 悶悶悶
End game 之後得番spider 正常,但spider其實主要都係食ironman同奇異果餘輝
咩叫一套衰過一衰
賺錢囉
洛基好撚正
end game後無再入戲院睇 成日迫鳩人睇佢果D衍生劇
完全唔記得套片講過乜,只記得架車縮細同隻白鴿
其實超級英雄電影個熱潮end game之後已經一路跌緊,以前我真係有marvel戲上都會入戲院睇,唔知點解依家就係無呢一種動力
未來除左死侍3 冇一套漫威戲有期待
應該有一半人係睇戲先識ironman ca thor
邊有咁多人睇美漫
End game後套套戲都唔得係因為角色唔吸引,
角色係有叫座力嘅話再垃圾都有人入場,
依家搵埋啲2打6擔正主角抵仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞