[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 29 , 王樣戰隊 05

412 回覆
4 Like 1 Dislike
幫貓講嘢會唔會俾人話收左錢係五毛
之後幾個po後就話跟車太貼當冇事發生
係PR公司,所有野都係有金主撐
唔知日本d細路睇到今集有咩感受
不得不說今年拉打同戰隊都可以做到好黑暗 拉打就網路霸凌 人工生命體 戰隊嗰邊紅王同基拉就細思極恐 分分鐘係蟲人混血
想知之前集集都屌個個Facebook page 呢幾集有冇屌住睇
佢應該就係高橋直屌既人
突發 DGP關公災難
係JGP po請PR攻擊對面公司
之後叫製作人ban

齊心
乜又係你呀陳生

暴太郎真 boss
[有圖] 茲姆莉床上片段流出 (18+)

入到去係問卷調查
唔明佢點解仲要變mark2 仲要打咁耐都咁生猛直接變boostlaser咪得
開po嘅叫貓肉師
咁magnam ninja都唔洗啦
但劇情要鋪排同賣玩具
插返枝槍會即刻回復體力唔怕攰
46個戰隊鬼,有5個都係呢條友
呢兩年都係戰隊重好睇過拉打

今年Geats唔差,但就無咩noise,
反而戰隊好好睇,啲人物塑做同身勢已經好過癮

紫王發髀氣果下笑左

藍王真係好似陳山蔥

紫王不紅-天理不容
Abema
noise 我都覺戰隊好 d

但拉打劇情穩好多
唔係話好好睇/一d問題都冇
而係起碼我真係睇緊一個有前有後嘅故事

暴太郎悶到我 stop 埋
"Wa Cls 竟然有 Don Killer ? "
"Wa Cls 粉雞癲咗 ? "
然後.....就冇然後.....

一集暴太郎比Geats我覺得暴太郎正好多
但咁又點?
我想睇嘅係 50 集嘅故事 , 唔係一集
大結局嗰陣我都有咁嘅感覺 成個故事好多嘢都好突然 明明中間有好多時間寫好啲劇情 結果最尾係塞曬所有嘢去最尾幾集講 仲要有啲伏筆都未收
大家都好齊心咁唔齊心
戰隊開局幾正,比起戰隊其實似以前拉打個種開局 一集講一個
不過唔知之後有冇呢頭五集咁緊湊,之後可能會變番單元劇咁
而家先知祢音老豆以前拍過未來戰隊
啱啱睇返個Facebook page,仲屌緊
其實佢似冇用腦睇先可以係咁屌
講既野全部唔make sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞