[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 29 , 王樣戰隊 05

412 回覆
4 Like 1 Dislike
唔同人嚟
紅衫高級D
差婆

包包面 baby fat only
個頭又細

小 JJ 收皮 la
唔掂啦講真
青島心、並木彩華、簡秀吉、志田音音、安田聖愛、杢代和人
同劇是但一個都好J過佢
依句又啱 wor.............
睇睇下有兩個男人名混咗入去
想匿入去隻雪怪公仔入面
偷睇佢捽碟
想買隻公仔
係咪要搵集運搞
認真一句,牛牛ig最近啲相嘅造型又真係幾靚,男女同殺
英壽哥哥屌牛牛
英壽 : 如果我話依家直接射入你屎眼,你會唔會信?
之後 , 牛牛:Geats ~~~ !

諗起都勃起咗
估唔到敏鬼最佛心
happy birthday就真係happy birthday
根本on撚9仲玩乜game,勁腰帶已經有,副作用解決埋,
對面又無創世女神係度賭白頭片,
根本應該對敵方首腦進行斬首行動
希望ace下集直踩上看台團滅牛婆
再進取啲可以兩條腰帶搶曬番嚟
條友而家怪怪地,一開頭好緊張邪魔徒既事.
之後知道所有嘢係未來人搞出嚟又無咩反應咁,
今集連Ace都忍唔住問佢你知道我有前世記憶你都好似唔太驚訝咁
當你見到太多不可思議嘅人與事嘅時候
你就會開始習慣 漸漸變得麻木
佢只係習慣左姐 畢竟集集都有新嘢爆出嚟
本身景和嘅視覺已經好正,要驚訝嘅一開波已經驚訝哂啦
由一開波見工兼part-time仔去到被DGP亂入,知道呢個世界居然有玩game可以實現理想世界已經好天馬行空
親眼睇住d參賽者點樣收皮,理解到自己能力不足被逼退game然後再次因為想拯救人同以世界和平為由再參戰
不久嘅將來可以再洗頭

同日本一樣利申
有咩款抽?
香港應該得一張postcard攞 日本就係抽卡
姐係同 新超人 個張外星人0號卡片一樣,
無興趣了咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞