[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 29 , 王樣戰隊 05

412 回覆
4 Like 1 Dislike
老實如果搵到條水可以食咁耐我都唔介意繼續做

重點dcd21寫都咁7
Dcd21 佢有份寫劇本咩
就係東映寫到咁 俾我就食返夠本先
老實講佢真係仲可以食住條水,佢喺bilibili都「大家好中國」,間唔中拍幾條關decade嘅嘢又有百幾萬view
913都係bili
https://twitter.com/Ponzu_SHT/status/1642801505035235335?s=20
祢音個「祢」字,有多種讀音,有一種讀法同「形代」同音,「形代」有替身(唔係JOJO嗰啲)嘅意思。
一口氣睇晒王樣
覺得藍王同紫王都好正
凝心個角色好真實
世襲
工作定friends 底去玩??
https://youtu.be/8otlkhDn7YY

東映TTFC
暴太郎全Team去BBQ
庵野表示希望不要武指不要套招 武打都給演員自己來
最後搞到洗衣機咁
睇到頭個2,3段笑左,設計造型個班畫晒圖比佢,跟住大家都估到佢一定會跟翻舊造型黎做新設計
跟住呢段話舊 fans 會唔鍾意太大變化,
根本就係講緊佢自己唔想
快啲下星期日
講真,我覺得佢講得岩
只係宜家有幾多個真係昭和fans吖
當年有睇一號係電視出現既人都係50+
呢班人睇一定覺得好正

正如如果要重製kuuga,大家都會追求返個種少特效,真實感既打鬥

如果係W,形態轉換都一定要有特效咁先有感覺

只可以話,套野如果係三十周年上一定俾人話係完美致敬
Mother唔係另一個人格咩?好似次郎咁
想問下係邊個字幕組?
the first變左呢套既話
唔清楚
啱啱做嘢又睇多次第五集
發現左啲嘢
紅王聽完基拉判決走嗰陣
個肥佬大臣奸笑左一下跟住就有怪人襲擊
而且基拉同紅王細個嗰陣條友已經喺側邊服侍
會唔會個肥佬就係怪人王身邊隻科技佬大臣
佢喺紅王同基拉細個嗰陣就改寫左佢兩個記憶
將基拉趕出去 將紅王變成野心家
因為紅王細個嘅性格同依家爭好遠
呢個ff大家點睇
好似block 咗海外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞