[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 29 , 王樣戰隊 05

412 回覆
4 Like 1 Dislike
啱啱睇官網 原來好似係真雪地拍
https://t.me/addstickers/RitaKanisuka

整咗啲リタ嘅TG sticker
有冇黃色
即場 no goal 收息 100%

角7.5
枱上個boost點黎? boost唔係喺Geats度變成Mark 2咩?
不過都未算解譯到兩個保鑣參賽原因, 老豆個願望係以變成sponsor去實現
景和背景應該有d料 keroro咁無條件撐佢
留錯
結果初始4人,得牛牛係最無背景既打工仔
Twin command, Magnum, 老虎機 都唔係得一個啦
個個性吸引青蛙姐,唔關背景事
佢只係一個夾響千年老狐狸,願望女同植物人中間既正義撚
唔出奇kekera 之前都講過每個supporter都有各自既目的,景和問佢有咩目的又欲言又止

FF有機係kekera 有睇到景和雙親死個場game,覺得內疚先推薦景和參賽
https://youtu.be/8otlkhDn7YY

佢地感情仲係好好
好掛住你地

王樣開局唔錯 希望keep 到
唔好辜負前輩們既努力
多謝大師,希望可以持續更新
Happy Birthday to you
牛牛真係慘,牛牛安排第三場自己打gests,350睇死佢打輸先整呢條橋
老豆去送花係送白色鬱金香
花語係失去嘅愛
扮紅王大佬後生嗰陣條友 點解可以同紅王咁似樣
會唔會係親戚嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞